Abi kimse bana haber vermedi sen saat de yazmadın. Görünce de çağırmadılar diye gelmedim.@AkaAshi o kadar Town of Salem dedin, gelmedin.
Abi kimse bana haber vermedi sen saat de yazmadın. Görünce de çağırmadılar diye gelmedim.
Haha boş trip atmışım o zaman Göremedim abi baya da baktım göremedim ben deDiscord'tan 4 kere etiket atmış olabilirim.
Tlou2 ile birlikte şu son zamanda bir sürü oyun bitirdim, her oynadığım oyunun değerlendirme taslağını da bir kenarda tutuyorum ama işte değerlendirmeyi geçtim şu sıralar foruma adam akıllı normal mesaj bile yazamıyorum be red:/@Historia mükemmel oyunun değerlendirmesini yaptın da ben mi kaçırdım ? Yoksa daha bitiremedin mi
@RedTeroRTlou2 ile birlikte şu son zamanda bir sürü oyun bitirdim, her oynadığım oyunun değerlendirme taslağı da bir kenarda tutuyorum ama işte değerlendirmeyi geçtim şu sıralar foruma adam akıllı normal mesaj bile yazamıyorum be red:/
Mage en zevklisi bence. Birde coop oynayacağın bir arkadaş varsa çok sarıyor. Rpg konusunda aşmış bir oyun.Divinity original sin 2 cidden güzel oyunmuş tavsiye ederim
Mageden bende çok keyif aldım büyüler inanılmaz güzeller.Mage en zevklisi bence. Birde coop oynayacağın bir arkadaş varsa çok sarıyor. Rpg konusunda aşmış bir oyun.