Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gizlilik yokmuş lan oyunda. O kadar inceleme izledim bi Allah’ın kulu da söylememiş gizliliğin içine ettiklerini.

dövüş sistemini origins ve odyssey’e kıyasla daha iyi yapmışlar. Ama dövüş sistemini beğenmediğim için onları gizli oynadım ben. Burda pek öyle bi şansım yok gibi.
Bence gizlilik uzun bir aradan sonra tekrar geldi ve bayağı iyi şekilde geldi. Artık çok daha hassas ilk assassins oyunlarına göre ve ek olarak rakipler de sana pusu kurabiliyorlar. Ama ana hikaye tabii ki gizlilikle ilerlemiyor çünkü adam viking her şey şan ve şöhret için.

Aranızda Left 4 Dead 2 oynayanlar vardır muhtemelen. KorsanFan L4D2 grubu gibi bir etkinliğe girişsek fena olmaz aslında.

Dark souls serisini tamamen bitirdim.

Ya belki taşlanacağım ama ilk iki oyun zerre zor değil. Bu oyunları zor yapan harita tasarımı onun dışında hiçbir zorluğu yok oyunların. Özellikle 1. oyunda bu çok daha net ikinci oyunda bozuk hitbox ve parry sistemi de eklenince iyice cıvkı çıkıyor. Benim en çok eğlendiğim ve en çok zorlandığım oyun Ds3 oldu. Sekiroyu da bitirince from software'in bilgisayarlara çıkarttığı tüm oyunları bitirmiş olacağım.

Bu arada Manus sen ne kadar iğrenç bir bosssun ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık