Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet cidden ama çok güzeldi. Zirveye oturdu listemde ve sadece oyunun son kısmı ile.
Artık öyle cvme eklemeyi düşünüyorum jcnncjc.
8 saat sürdü kötü sonda olsa. Çok tuhafıma gitti.
İsshin
Owl hiratadaki
Üçüncü sanırım monk
İshin'i 1. sıraya koymana sevindim, favori bossum sonuçta jagsnkgasmö
2 ye Owl dediğin gibi 3. sıraysa soru işareti. Hepsi olabilir gibi ya direkt sıyrılan yok sanırım benim için.

2 ye Owl dediğin gibi 3. sıraysa soru işareti. Hepsi olabilir gibi ya direkt sıyrılan yok sanırım benim için.
Bu oyunu almayı çok istiyorum ama bu indirimdeki hakkımı doldurdum. Şimdi 6 ay daha bekleyip kış indirimleri için bütçe ayırmak lazım. Birde bunun ilkini oynamak falan lazım mı ikinciden daha fazla zevk almak için.

Şu genichiro paraziti olmasa keşke bir tık daha zor olsa onun yerine tadından yenmezdi. Özellikle faz 2 ve 3 çok iyi çünkü isshinin.
Bu oyunu almayı çok istiyorum ama bu indirimdeki hakkımı doldurdum. Şimdi 6 ay daha bekleyip kış indirimleri için bütçe ayırmak lazım. Birde bunun ilkini oynamak falan lazım mı ikinciden daha fazla zevk almak için.
Banko al gitsin

Bi arkadaş baya öve öve anlatınca indirimde ac valhalla aldım. Oynarken sürekli Ghost of tsushima’yla karşılaştırıp kendime zehir etmemeye çalışacağım.
Kötü de durmuyor oyun. Odyssey’le bile eğlenmiş bi insansam severim herhalde.
Gizlilik yokmuş lan oyunda. O kadar inceleme izledim bi Allah’ın kulu da söylememiş gizliliğin içine ettiklerini.

dövüş sistemini origins ve odyssey’e kıyasla daha iyi yapmışlar. Ama dövüş sistemini beğenmediğim için onları gizli oynadım ben. Burda pek öyle bi şansım yok gibi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık