Spirit emblem bol mu peki? Headless boss’ları o şekerlerin spirit emblem harcayarak kullanabildiğin versiyonlarını düşürüyor.Param 0
Spirit emblem bol mu peki? Headless boss’ları o şekerlerin spirit emblem harcayarak kullanabildiğin versiyonlarını düşürüyor.Param 0
Onlardan 2 sini düşürdüm. Aslında baloon çok var farmda kasılır gayet. Fakat mortal blade çok kullandığım için paranın da embleminde koku kuruduSpirit emblem bol mu peki? Headless boss’ları o şekerlerin spirit emblem harcayarak kullanabildiğin versiyonlarını düşürüyor.
Oddysesin haritası falan da oynstiyordu oyunu.Ben sırf o yüzden oynadım mesela.Her yerde bir heykel sunak falan vardı.Bi arkadaş baya öve öve anlatınca indirimde ac valhalla aldım. Oynarken sürekli Ghost of tsushima’yla karşılaştırıp kendime zehir etmemeye çalışacağım.
Kötü de durmuyor oyun. Odyssey’le bile eğlenmiş bi insansam severim herhalde.
Ben de her adada ayrı bi hikaye bulmayı sevmiştim onda. Güzeldi haritası. Bulmaca çözüp haritada o silahlara koyabildiğimiz pasif özellikleri bulmak bile hoşuma gitmişti.Oddysesin haritası falan da oynstiyordu oyunu.Ben sırf o yüzden oynadım mesela.Her yerde bir heykel sunak falan vardı.
Google'ın 2026 demesiyle bir şok oldum. Müthiş bir planlama.2018'de duyurdukları TES 6 daha tasarım aşamasındaymış. eheh
Morrowind' e remake yapsalardı bunca yıl. Hiç iş bilmiyor bunlar. :IGoogle'ın 2026 demesiyle bir şok oldum. Müthiş bir planlama.
İş başvurusunda bulun.Morrowind' e remake yapsalardı bunca yıl. Hiç iş bilmiyor bunlar. :I
Fikir adamı olarak işe alırlarsa, neden olmasın. :/İş başvurusunda bulun.
Belki 2046'da.Fikir adamı olarak işe alırlarsa, neden olmasın. :/