Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demon of hatred da biraz tikaninca ikinci yoldan akayim dedim 0dan oynadım. Genichiro ve lady butterfly o kadar kolay geldi ki. Oyun cidden iyi öğretmiş mekaniğini

Ben seviyorum ugraştıran oyunları ya . Bloodborne oynarken bile en çok kana susamış canavar bosunda zorlanmıştım 7. Denememde geçmiştim ama en çokta onda eğlenmiştim ne yalan söyliyim hatta geçmek için sosyal medyada taktik falan aramıştım ?
En zorlandığın bossta bile 6 kere öldüysen keyif verir tabi. Ben toplam da 300-400 kere ölmüştüm. Son bossta 50'den fazla öldüm.

Valla sagolun arkadaşlar öğrenmek istediğimde on 300-400-500 lere değecekse alayımdı . Beklicem artık indirimlerini çünkü bende remastered bir oyuna o paraya vermek istemedigimden sormıştum. Neyse sekiro en azından onlara göre daha yeni oyun onu yoklarız lore u atmosferi kesmesede tatmin eder
Hiç bir oyun o paraları etmez bana göre.Hele ki Steam fiyatı 120 lira olan oyuna 300 500 lira çeken bölgesel fiyatlandırma politikası olmayan hiç bir ürünü almıyorum ben.

Zorluğu çok ucuz ya
İlk zorluk falan normaldi. Ng+++++’dan sonra açılan 108 katlı bişey var. Onu da bitirenler için challenge gibi bişey eklemişler. Boss sana dokunsa 50.000 can yeniliyor. Kısa bi süre hiç hasar vermediğinde de otomatik canları doluyor. Bi de peş peşe 3 boss geliyor. Fikir kimden çıktıysa baya sövdüm ona.

Tank oynamaya zorlamışlar. Ben de inatla yapmadım. Dokunulmadan 3 boss indire indire 10 kat çıkmaya çalışınca sonuç bu oldu.

Son düzenleme:
En zorlandığın bossta bile 6 kere öldüysen keyif verir tabi. Ben toplam da 300-400 kere ölmüştüm. Son bossta 50'den fazla öldüm.
Zindanlar kısmında hala geçemedeğim bölümler var(özellikle o alevli kurtu geçemedim hala saymadım ama 50/100 kez oynamışımdır) ben ana oyun kısmında bloodborne da böyle zorlandım. ? he şu da var boslardan daha çok zorlandıgım oyun için düşmanlar var heleki o şişman büyük kıloçlı dayılar hep uzak kaldım mümkün oldukça ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık