Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mageden bende çok keyif aldım büyüler inanılmaz güzeller.
Rpg elementleri çok fazla ve aşırı ilintili bir oyun. Bunlara fazla girmemek için en kolay seviyede oynuyorum yine zorluyor. Bulmacaları çok iyi.
Ben ateş ve yıldırım üzerine karakteri geliştirmiştim. Çok hayvani vuruyordu. Oyun uzadıkça bir büyü yeteneğini açmıştım. Adını unuttum yeteneğin. Büyüyle kritik vuruyorsun. Arkadaşımın yanında supernova denilen bir alan saldırısı atınca tek yiyordu .d Biriyle oynuyorsan kanserleyebilirsin böyle .d Savaşları çok güzel yapmışlar. Baya taktiksel yaklaşabiliyorsun. Canım çekti valla girip oynayasım geldi hasbnjgsakmsag İngilizcen çok iyi değilse yamayı tavsiye ederim reis. Oyun gerçek bir rpg olduğundan ingilizcesi de ağır biraz .d

Mageden bende çok keyif aldım büyüler inanılmaz güzeller.
Rpg elementleri çok fazla ve aşırı ilintili bir oyun. Bunlara fazla girmemek için en kolay seviyede oynuyorum yine zorluyor. Bulmacaları çok iyi.
Başkalarıyla arena'ya girmek de bayağı zevkli ama oyunu bitirmeni öneririm önce, oyun içi karakterlerle ve oyunun sonlarında açılan yetenekler var, spoiler olabilir.

Ben ateş ve yıldırım üzerine karakteri geliştirmiştim. Çok hayvani vuruyordu. Oyun uzadıkça bir büyü yeteneğini açmıştım. Adını unuttum yeteneğin. Büyüyle kritik vuruyorsun. Arkadaşımın yanında supernova denilen bir alan saldırısı atınca tek yiyordu .d Biriyle oynuyorsan kanserleyebilirsin böyle .d Savaşları çok güzel yapmışlar. Baya taktiksel yaklaşabiliyorsun. Canım çekti valla girip oynayasım geldi hasbnjgsakmsag İngilizcen çok iyi değilse yamayı tavsiye ederim reis. Oyun gerçek bir rpg olduğundan ingilizcesi de ağır biraz .d
Benim ana karakter necro ve summoncu. Yani fazla vurmuyorda kolay kolayda inmiyor. Ateşi tane reyize bastım. Lazer ışını mükemmel üstüne bir yaratık çıkartıyor oda lazer atıyor. Yıldırım çok islevselmis ama can basma yetenekleri bile var. İngilizcem iyi aslında ama oyunun okumaya dayalı sistemi biraz sıkıyor :(
Başkalarıyla arena'ya girmek de bayağı zevkli ama oyunu bitirmeni öneririm önce, oyun içi karakterlerle ve oyunun sonlarında açılan yetenekler var, spoiler olabilir.
Daha act 2deyim bakalım advocate reyiz görev verdi yolum uzun gibi

Ben de büyücüyü çok sevdim onda. Solo yapınca her sıra gelişinde fazladan aksiyon puanı geliyordu. Bi de iki katı statlar alınca en baştan istediğim büyüleri açmıştım. Rahat rahat büyü kombolarıyla kitliyordum hep.

buz+yıldırım kombosunu sevmiştim ben. Yağmurla etrafı ıslattıktan sonra dövüşe başlayınca rakipler karşılık veremeden bitiyordu dövüş. Ya ıslaklık+buz sayesinde donuyorlardı ya da ıslaklık+elektrik sayesinde stun yiyordular.

Toprak+ateş de yıkım için güzeldi. Oynadığım en zevkli büyücü oyunlarındandı bu. Biraz dengesizdi ama. Takım olmanın bi anlamı yoktu sıralamanın işleniş tarzından dolayı. Tek veya 2 kişi olup solo bonusunu almak daha iyiydi.

Ben de büyücüyü çok sevdim onda. Solo yapınca her sıra gelişinde fazladan aksiyon puanı geliyordu. Bi de iki katı statlar alınca en baştan istediğim büyüleri açmıştım. Rahat rahat büyü kombolarıyla kitliyordum hep.

buz+yıldırım kombosunu sevmiştim ben. Yağmurla etrafı ıslattıktan sonra dövüşe başlayınca rakipler karşılık veremeden bitiyordu dövüş. Ya ıslaklık+buz sayesinde donuyorlardı ya da ıslaklık+elektrik sayesinde stun yiyordular.

Toprak+ateş de yıkım için güzeldi. Oynadığım en zevkli büyücü oyunlarındandı bu. Biraz dengesizdi ama. Takım olmanın bi anlamı yoktu sıralamanın işleniş tarzından dolayı. Tek veya 2 kişi olup solo bonusunu almak daha iyiydi.
Lone wolf yeteneğini açtıktan sonra ıslaklık+yıldırım(buz) la rakibe tur sırası bile vermiyordu. O buildi de denemiştim. Zaten oyun içerisinde sürekli değişim yapabilmek çok iyi bir artıydı. İlla ateş büyücüsü oldun diye öyle devam etmek zorunda değildin. İstediğin anda sıfırlayıp değiştirebilmeyi, iyi ki eklemişler. Diğer sınıfların yanında rogue biraz kötü kalıyordu. Hem hasar hem çeşitlilik açısından yetersiz gibi hissettirdi bana.

Lone wolf yeteneğini açtıktan sonra ıslaklık+yıldırım(buz) la rakibe tur sırası bile vermiyordu. O buildi de denemiştim. Zaten oyun içerisinde sürekli değişim yapabilmek çok iyi bir artıydı. İlla ateş büyücüsü oldun diye öyle devam etmek zorunda değildin. İstediğin anda sıfırlayıp değiştirebilmeyi, iyi ki eklemişler. Diğer sınıfların yanında rogue biraz kötü kalıyordu. Hem hasar hem çeşitlilik açısından yetersiz gibi hissettirdi bana.
Act 2’nin ortalarındayken artık pek değişikliğe gerek de kalmıyordu lone wolf iken. Aynı anda her element vardı. O hoşuma gitmişti benim. Bi de işin içine buhar falan eklendiği için savaş alanı yıldırımlı su buharlarıyla doluyordu her elementi kullanınca. Savaş alanını o kadar etkilemek çok hoştu.
Yıldırımlı bulutlar, yanan yağlar, donmuş su birikintileri. Aynı anda hepsini görmek çok güzeldi.

Rogue’u ben sevmiştim baya. Hasarını en yüksek hatırladığım class oydu. Kendini rakibin arkasına koyan saldırı, rakibe direk kendini uçuran bi saldırı falan vardı. Boğa gibi rakiplerin üstüne giden polymorph vardı. Onlar sayesinde aynı anda birkaç kişiye vura vura bitiriyordu. İlerde ise aynı anda 5-6 kişiye bıçak atıp tek atan bi canavar oluyordu.
büyücü haricinden çok zevk almadım ama rogue’un hasarı ve hareketliliği zevkliydi.

Tabi rakibi tavuğa çeviren yumruk gibi şeylerim de vardı. Başlarda onun gibi şeylerle rakibin sırasını ziyan etmek baya kullanışlıydı.
Ayağına yürüdükçe kanama yapan skilli atıp ardından adamı tavuğa çevirince etrafta koşa koşa kendilerini öldürüyorlardı. Lazım olmasa da dalga geçmek için yapıyordum onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık