FF: Rebirth vardı sanırım. Rakip olabilecek başka bir şey gelmiyor aklıma.Güçlü bi aday var mı ki? Başka bi yılda kazanamazdı ama bu yıl olur belki.
FF: Rebirth vardı sanırım. Rakip olabilecek başka bir şey gelmiyor aklıma.Güçlü bi aday var mı ki? Başka bi yılda kazanamazdı ama bu yıl olur belki.
Pek satmadı diye hatırlıyorum. Benim aklıma da başka bişey gelmedi.FF: Rebirth vardı sanırım. Rakip olabilecek başka bir şey gelmiyor aklıma.
Savaş falan derken Stalker 2'nin geliştirme süreci epey sıkıntılı oldu. Buna rağmen çok güzel bir iş ortaya çıkarırlarsa onlar kazansın zaten. Onun dışında Black Myth: Wukong'un hakkı gibi duruyor.Pek satmadı diye hatırlıyorum. Benim aklıma da başka bişey gelmedi.
-Palworld popülerdi ama aday çıkmaz.
-Hades 2 ilki kadar ses çıkarmadı.
-Shadow of the erdtree dlc'ydi.
-Dragon's dogma 2 yarım çıkmış.
- Rise of the ronin o grafiklerle ödül almaz.
Stalker 2 çıkacak belki o olur. O olmazsa wukong alacak gibi geliyor bana.
Warband ve project zomboid arasında gidip geliyorsun galibaTek gerçek Warband.
Hades zaten erken erişim aday yapmazlar herhalde helldivers da aday olur belkiPek satmadı diye hatırlıyorum. Benim aklıma da başka bişey gelmedi.
-Palworld popülerdi ama aday çıkmaz.
-Hades 2 ilki kadar ses çıkarmadı.
-Shadow of the erdtree dlc'ydi.
-Dragon's dogma 2 yarım çıkmış.
- Rise of the ronin o grafiklerle ödül almaz.
Stalker 2 çıkacak belki o olur. O olmazsa wukong alacak gibi geliyor bana.
Warband ve project zomboid arasında gidip geliyorsun galiba
Tek gerçek Warband.
Oyun medyası Japonya hariç Kore - Çin gibi ülkelerin yapımlarına daha sert davranıyor buna yavaş yavaş ikna olmaya başladım.Yılın oyunu unvanı için yarışabilecek çapta bir oyun olmuş ama yedirmezler gibi.
Like a Dragon Infinite Wealth ve FF7 Rebirth kesin aday olur gibi. Bakalım Stalker2, Silent Hill 2 ve Dragon Age büyük soru işareti ama potansiyel var.FF: Rebirth vardı sanırım. Rakip olabilecek başka bir şey gelmiyor aklıma.