Yıllar oldu oynayalı. Arkantos reis duruyor mu?Haftasonu Age of mythology retold oynayacak çıkar mı?
Yıllar oldu oynayalı. Arkantos reis duruyor mu?Haftasonu Age of mythology retold oynayacak çıkar mı?
Ajax reis ile hali keyfi yerinde paşanın.Yıllar oldu oynayalı. Arkantos reis duruyor mu?
O zaman oynanır. Çoktandır strateji oynamıyorum. En son Warhammer 40k Dark Crusade oynamıştım sanırım.Ajax reis ile hali keyfi yerinde paşanın.
Hikaye kısmında poesidon mızrağının (ilk 3 bölüm) çalındığı kısmı oynadım, 1 el multi attım çıktım, aman aman bir şey değiştirmemişler gördüğüm kadar. Oynanır mı? Oynanır.O zaman oynanır. Çoktandır strateji oynamıyorum. En son Warhammer 40k Dark Crusade oynamıştım sanırım.
Oynarız o zaman, alayım oyunu.Hikaye kısmında poesidon mızrağının (ilk 3 bölüm) çalındığı kısmı oynadım, 1 el multi attım çıktım, aman aman bir şey değiştirmemişler gördüğüm kadar. Oynanır mı? Oynanır.
Ben biraz ısınayım o zaman ezilerek yenilmeyelimOynarız o zaman, alayım oyunu.
Yok yahu, geçti bizden artık. İnternet cafe zamanlarında iyiydik.Ben biraz ısınayım o zaman ezilerek yenilmeyelim
O zamanlarda hangimiz değildik...Yok yahu, geçti bizden artık. İnternet cafe zamanlarında iyiydik.