Bazen.Aranızda hiç %100 Achievement yapmakla takıntılı olanınız var mı benim gibi?
Bazen.Aranızda hiç %100 Achievement yapmakla takıntılı olanınız var mı benim gibi?
Warband'ı geçen oynadım. Modlarla beraber en az 200 saatim var olur diye sildim.Tek gerçek Warband.
Oyunlar için zayıf bir yıldı.Savaş falan derken Stalker 2'nin geliştirme süreci epey sıkıntılı oldu. Buna rağmen çok güzel bir iş ortaya çıkarırlarsa onlar kazansın zaten. Onun dışında Black Myth: Wukong'un hakkı gibi duruyor.
Oyunda toplanacak koleksiyon itemleri varsa ya hiç bulaşmıyorum ya da %100 yapıyorum. Arası yok.Aranızda hiç %100 Achievement yapmakla takıntılı olanınız var mı benim gibi?
Ps üzerinden oyun oynarken vardı. Şimdi pc üzerinden oynarken o kupa sistemi aynı hissi vermediği için yok.Aranızda hiç %100 Achievement yapmakla takıntılı olanınız var mı benim gibi?
Boş işlerle uğraştıracak başarımlar varsa direkt salıyorum.Aranızda hiç %100 Achievement yapmakla takıntılı olanınız var mı benim gibi?
Bazı oyunlar online’da oynamanı istiyor. Bunun için de bazı başarımlar en az 2-3 kişi gerektiriyor. Onlar için uğraşılmaz.Boş işlerle uğraştıracak başarımlar varsa direkt salıyorum.
1000+ saat oynadığım oyunda trophy'lerim %60-70 civarında.Aranızda hiç %100 Achievement yapmakla takıntılı olanınız var mı benim gibi?
En son God of War'u full başarım yaptım. İki tane angarya başarımı vardı, eser toplama ve kuzgun öldürme. Ama hikayeyi oynarken çoğunu yaptığımdan az kalmıştı, ufak bir uğraşla bitti.Bazı oyunlar online’da oynamanı istiyor. Bunun için de bazı başarımlar en az 2-3 kişi gerektiriyor. Onlar için uğraşılmaz.
Bir de eski, az oynanan bir oyunsa bazen direkt sunucuları kapatıyorlar, yapamıyorsun.
Ben oynuyorum da daha acemiyim 30 40 saatim varKenshi'yi oynayanımız var mı?