Düzgün rekabetin olmadığı ortamda istediğini yapıyor. Kendi fişini çekiyor yavaş yavaş.Sony'nin yüzsüzlüğü beni rahatsız etmeye başladı.
Özellikle bizim ülkede hiçbir anlamı kalmadı Playstation almanın. Çıktığı ilk sene aynı seviyede pclere göre daha uygundu şimdi Pro versiyonu 45.000-50.000 civarında olursa fifacılar ve GTA6 oynayacaklar dışında kimse almaz.Düzgün rekabetin olmadığı ortamda istediğini yapıyor. Kendi fişini çekiyor yavaş yavaş.
PS Store'daki oyunların PC muadillerine göre pahalı olması da cabası.Özellikle bizim ülkede hiçbir anlamı kalmadı Playstation almanın. Çıktığı ilk sene aynı seviyede pclere göre daha uygundu şimdi Pro versiyonu 45.000-50.000 civarında olursa fifacılar ve GTA6 oynayacaklar dışında kimse almaz.
E yapabildin mi bari o oyun güzeldi diye hatırlıyorum baya eskiden oynamıştım@Tiksav Lee Sonic Dx %100lemeye çalışıyorum
130 emblem var toplamda 116 emblem yaptım işte. Chao yarışları falan da var bildiğin amele işleri.E yapabildin mi bari o oyun güzeldi diye hatırlıyorum baya eskiden oynamıştım
Niye 100lemeye çalışıyorsunki130 emblem var toplamda 116 emblem yaptım işte. Chao yarışları falan da var bildiğin amele işleri.
Steamde %100 başarı olarak gözüksün diye. Kısa sürer diye bunu oynuyorum işte.Niye 100lemeye çalışıyorsunki