Oyunları da Mid Loru da Mid sonic'inBitirmiştim ya. Baya oldu oynayalı. Şimdi bakınca mid oyun gibi geliyor, o zamanlar eğlenceli geliyordu. Sonic oyunları gerçi öyle.
Oyunları da Mid Loru da Mid sonic'inBitirmiştim ya. Baya oldu oynayalı. Şimdi bakınca mid oyun gibi geliyor, o zamanlar eğlenceli geliyordu. Sonic oyunları gerçi öyle.
Mario vs Sonic karşılaştırması olurdu. Sonic daha havalı karakter tabii. Ama Mario bin basar, Mario'nun kötü oyunu nerdeyse yok. Sonic'in iyi oyunu az.Oyunları da Mid Loru da Mid sonic'in
PC portu cidden sıkıntılı ya biraz oynayıp sildim zaten. Gamecube versiyonunu bir denerim sağol.Bu arada oynayacaksan Dolphin Emulatöründen oyna. Pc portu çok buglu. Herkes Gamecube versiyonundan oynuyor.
Sonic'in sadece eski oyunları iyi.. o oyunlar da Mario'nun oyunlarından iyi değil. Sonic karakterleri daha karizmatik ve şekil ama işte.. olmayınca olmuyor her şey şekilcilik değil demekkiMario vs Sonic karşılaştırması olurdu. Sonic daha havalı karakter tabii. Ama Mario bin basar, Mario'nun kötü oyunu nerdeyse yok. Sonic'in iyi oyunu az.
Bu böyleyse pc nasıl olacak 5070 mi beklenecek ? Hala fizikseli bitirelim demiyorlar. Oyuncuların da talebi yok. Basit araçla internet üzerinden servera bağlan ne istiyorsan üyeliğin üstünde oyna bitsin gitsin. Gerçi nvidia milyar milyon kazanır iken her türlü çomağı sokar buna...
Utanmadan PS5 kutusuna 4k 120 fps ve 8k yazmışlardı. Ben bu 4k sevdasını da anlamıyorum oyuncuların %76sı 1080p ve 2k çözünürlükte oyun oynuyor 4k ise 2 sene önce %2.5di şimdi %3.90 olmuş öyle 4kya çok fazla geçen ya da geçebilen de yok zaten genel kitleyi etkilemek için kullanıyorlar işte böyle ibareleri artık pronun üstüne de 16K yazarlar