Steam salda bi çekleyek bakalımSteamde %100 başarı olarak gözüksün diye. Kısa sürer diye bunu oynuyorum işte.
Steam salda bi çekleyek bakalımSteamde %100 başarı olarak gözüksün diye. Kısa sürer diye bunu oynuyorum işte.
Sana gönderdim arkadaşlık isteği. Şekil şukuldan oluşan nick görürsün.Steam salda bi çekleyek bakalım
Nefretim olmuştu zamanında o şişman kedi. Sırf o var diye Sonic Heroes'da Team Rose ile oynayasım gelmiyordu.@Tiksav Lee Sonic Dx %100lemeye çalışıyorum. Şu Big denen lanet aptal şişman kedinin bölümleri ne böyle. Fishing Simulator oynamak istesem başka oyun oynardım. GTA Vice City’de helikopter görevi gibi leş.
Team Rose en kolayıydı. Hepsiyle A alınca Super Hard modu açılıyordu.Nefretim olmuştu zamanında o şişman kedi. Sırf o var diye Sonic Heroes'da Team Rose ile oynayasım gelmiyordu.
En kolayı ve en az zevk aldığımdı. Super Hard modu da oynamış mıydın?Team Rose en kolayıydı. Hepsiyle A alınca Super Hard modu açılıyordu.
Bitirmiştim ya. Baya oldu oynayalı. Şimdi bakınca mid oyun gibi geliyor, o zamanlar eğlenceli geliyordu. Sonic oyunları gerçi öyle.En kolayı ve en az zevk aldığımdı. Super Hard modu da oynamış mıydın?
Ben geçenlerde tekrar oynamıştım ama kontrolleri kanser gelmişti biraz. Zamanında eğleniyorduk ama şimdi deneyince pek öyle olmayabiliyor.Bitirmiştim ya. Baya oldu oynayalı. Şimdi bakınca mid oyun gibi geliyor, o zamanlar eğlenceli geliyordu. Sonic oyunları gerçi öyle.
Bu arada oynayacaksan Dolphin Emulatöründen oyna. Pc portu çok buglu. Herkes Gamecube versiyonundan oynuyor.Ben geçenlerde tekrar oynamıştım ama kontrolleri kanser gelmişti biraz. Zamanında eğleniyorduk ama şimdi deneyince pek öyle olmayabiliyor.
Garip bir nick'e istek gönderdim ama umarım sensindir. .dSana gönderdim arkadaşlık isteği. Şekil şukuldan oluşan nick görürsün.
Evet kabul ettim.Garip bir nick'e istek gönderdim ama umarım sensindir. .d