Nameless Puppet'ı kesemiyor ondan böyle.Gerçekleri söylemiş efendi
Gepetto'ya biat edip ver kalbini kurtul kardeşim @amaneden
Nameless Puppet'ı kesemiyor ondan böyle.Gerçekleri söylemiş efendi
O Laxasia yüzünden oldu hep bunlar...Tabii efendim.
ER'deki gibi mimic de çağıramiyo, @amaneden 'in yenemeyecegi/yenemedigi ilk boss olacak sanirim. İsyankâr ruhu bukemedigi eli öpmeyi reddettigi için oyunla alâkalı hosnutsuzlugu bundan olabilir...
Çok sıktı oyun ya.
Bu oyunda Specter çağırsan da üç saniyede ölüyor zaten, var yok çok fark etmiyor. Tabii sen daha oyun karakterlerin adını bile hatırlamazken ortalıkta GOTY diye dolaşan adamsın, sana ne desek boş.ER'deki gibi mimic de çağıramiyo, @amaneden 'in yenemeyecegi/yenemedigi ilk boss olacak sanirim. İsyankâr ruhu bukemedigi eli öpmeyi reddettigi için oyunla alâkalı hosnutsuzlugu bundan olabilir...
Burada da Garp buildi yapmış. Yanına Specter almadan kimseye dalmıyor...ER'deki gibi mimic de çağıramiyo, @amaneden 'in yenemeyecegi/yenemedigi ilk boss olacak sanirim. İsyankâr ruhu bukemedigi eli öpmeyi reddettigi için oyunla alâkalı hosnutsuzlugu bundan olabilir...
Lies of P Lore Analiz konusu gelsin acil.Çok sıktı oyun ya.
Külliyen yalan ama güldüm. Ahaha.Burada da Garp buildi yapmış. Yanına Specter almadan kimseye dalmıyor...
Onu sen yaparsın gibi. Burnum uzuyor işte, onu biliyorum bir.Lies of P Lore Analiz konusu gelsin acil.
Son iki başarım kaldı benim de. Sonra %100 yapıp rafa koyarım. Ragnarök almadım, @Kuzan bir güzellik yaparsa oynarım.Şuana kadar hangi sebep bilmiyorum ama bir sebepten dolayı hiç God Of War oynayasım gelmemişti. Bu hafta cuma akşamdan indirdim. Nasıl bir oyunmuş ya aralıksız bütün hafta sonum oyunla geçti neredeyse, çok güzel iş çıkarmışlar. Arkasından hemen Ragnarok'u da indiricem.
Benim de Maymun, Ghost of Tsushima ve Ragnarok kaldı oynayacağım.Son iki başarım kaldı benim de. Sonra %100 yapıp rafa koyarım. Ragnarök almadım, @Kuzan bir güzellik yaparsa oynarım.