Yayın açta izleyek.Oyun birkaç gün içinde kırılmazsa dayanamayıp alacağım sanırım. Spoiler yememek için incelemelere de fazla bakamadım ama epey güzel duruyor.
Çinli dostların döktürmüş.Oyun birkaç gün içinde kırılmazsa dayanamayıp alacağım sanırım. Spoiler yememek için incelemelere de fazla bakamadım ama epey güzel duruyor.
PC versiyonunda crash vs yaşanıyor mu acaba, PS5'te gördüğüm yorumlar olumlu ama 1000 tl fark var arada, PC'de sıkıntı yoksa Epic'ten alırım ben de ama PS5 için 2500 çok geliyor ya.Epic Games'de 1500 lira oyun pcden oynamayı düşününlere. Ucuz konsola göre ama alıp almama konusunda kararsızım. Videolara bakıyorum güzel duruyor ama oynarken sanki bir olmamışlık hissedeceğim gibi geliyor.
Crash hatası veriyor arada, düzelir oda 1000 TL fark fazla. PC den çek hem daha iyi grafik.PC versiyonunda crash vs yaşanıyor mu acaba, PS5'te gördüğüm yorumlar olumlu ama 1000 tl fark var arada, PC'de sıkıntı yoksa Epic'ten alırım ben de ama PS5 için 2500 çok geliyor ya.
Valoda 9-1 yeniyorken elektrik gitti lanet girsin ya
Optimizasyon sorunu buglar falan varmış deniyor ama 1000 tl çok fazla fark.PC versiyonunda crash vs yaşanıyor mu acaba, PS5'te gördüğüm yorumlar olumlu ama 1000 tl fark var arada, PC'de sıkıntı yoksa Epic'ten alırım ben de ama PS5 için 2500 çok geliyor ya.
Sekiro kaşıntısını biraz bile gecirebiliyorsa, ben atarım ya 1500Optimizasyon sorunu buglar falan varmış deniyor ama 1000 tl çok fazla fark.
Ben hala kararsızım oyunu alıp almamak arasında.
Bende Sekiro'yu ilk çıktığında oynamıştım. Final bossunda bıraktım. 4-5 gün önce tekrar aldım ve başladım. Taze Sekiro üstüne Wukong oynayıp yavan gelmesinden korkuyorum.Sekiro kaşıntısını biraz bile gecirebiliyorsa, ben atarım ya 1500