Sekiro combatı çok farklı ya, bir çok oyunu mahvetti benim içinBende Sekiro'yu ilk çıktığında oynamıştım. Final bossunda bıraktım. 4-5 gün önce tekrar aldım ve başladım. Taze Sekiro üstüne Wukong oynayıp yavan gelmesinden korkuyorum.
Sekiro combatı çok farklı ya, bir çok oyunu mahvetti benim içinBende Sekiro'yu ilk çıktığında oynamıştım. Final bossunda bıraktım. 4-5 gün önce tekrar aldım ve başladım. Taze Sekiro üstüne Wukong oynayıp yavan gelmesinden korkuyorum.
Bu puanı gözüm bir yerlerden ısırıyor xDFarketmez puanım 6.
Lies of P'yi oynamadıysan tavsiye ederim. Sekiro ve Bloodborne karışımı bir şey. Oynadığım en güzel soulslike oyunlardan biri.Sekiro combatı çok farklı ya, bir çok oyunu mahvetti benim için
Allah affetsin ne diyelim... Ama oyunu yapan abilere durumu anlatsak onlarda anlayış ile karşılardı.Reiz Baldurs Gatede olduğu gibi bir Linkini alırım. Fiyatlar bu olduysa artık yapacak bir şey yok... AC Shadow çıktığında da bakalım linklere
Az daha abart kardeşim. Az daha abart.Lies of P'yi oynamadıysan tavsiye ederim. Sekiro ve Bloodborne karışımı bir şey. Oynadığım en güzel soulslike oyunlardan biri.
Gerçekleri söylemiş efendiAz daha abart kardeşim. Az daha abart.
Tabii efendim.Gerçekleri söylemiş efendi