Bannerlord günlükleri;
Bir önceki oyunda kardeşim yüzünden kıtadan sürülünce yeni oyuna başladım. Bu sefer gelen bütün evlilik tekliflerini reddettim. 28 yaşına geldi abim, Emre Belözoğlu gibi takılıyor. Kadın eline eli değmedi. Kendisini de vali yaptım uzak bir yere, çıkamıyor. Neyse işte, bir tane evlilik teklifi geldi savaşın ortasında, Güney İmparatorluğunun Kraliçesi benim abime evlenme teklifi yollamış. Kraliçe 50 yaşında, abim 28 yaşında. Abimden 20 santim uzun kadın, düğünde parmaklarının ucuna çıktı abim. İşin garibi bu kadın Kraliçe ve kocası İmparatorluğun son birleşik kralı. Gidip benim abimi nereden buldu, anlamadım.
Kraliçenin kızıyla evlenmek için fırsat kolluyordum, abim gitti anasıyla evlendi. Şimdi bunların çocukları olsa benim tahtın en güçlü adayı olur. Abim yine sınırları zorluyor.
---
Abim içgüveysi olarak diğer krallığa gitti. Bildiğin sattı beni. Hahaha.
Kraliçeyi öldürüp abimi Kral yapmaya çalışacağım.
---
Kraliçe evlendikten sonra 1 sene içerisinde öldü. Doğal nedenler diyor ama, savaştan sonra öldü. Ben de bunlara savaş açtım, kızını tutsak aldım. Abim sap gibi ortada kaldı. Hahaha.
---
Ira ile evlenme şansım kalmadı. Annesi öldü, klanından başkası kral oldu bile. İnfaz ettim kendisini.