Hangi emulatorü kurdun.@Minato Videodaki ayarları yaptım, düzgün rom indirebileceğim bir site var mı önerebileceğin? Bir iki tane torrent linki buldum, indiriyorum fakat hiç umudum:d
Yuzu'yu kurdum. Oyunu indirmeye de başladım. Fakat linkler ve konular eskiydi bakarken. Sürüm uyuşmazlığı vs. olabilir diye şey ettim.Hangi emulatorü kurdun.
Yayın gelir mi?Yuzu'yu kurdum. Oyunu indirmeye de başladım. Fakat linkler ve konular eskiydi bakarken. Sürüm uyuşmazlığı vs. olabilir diye şey ettim.
Oyunu bir açabilsem açarım yayın:dYayın gelir mi?
Ben CemU'da oynadığım zaman oyun indirmek için ayrı bir programı vardı; direk oradan çekiyordun oyunu, Torrent falan uğraşmaya gerek yoktu. o programa bir bakayım bulabilirsem, baya zaman geçti üzerinden hiç hatırlamıyorum.Yuzu'yu kurdum. Oyunu indirmeye de başladım. Fakat linkler ve konular eskiydi bakarken. Sürüm uyuşmazlığı vs. olabilir diye şey ettim.
Ben de bakınayım. Öbür türlü linklerin çoğu kırık, tıklanma için eklemlenmiş..Ben CemU'da oynadığım zaman oyun indirmek için ayrı bir programı vardı; direk oradan çekiyordun oyunu, Torrent falan uğraşmaya gerek yoktu. o programa bir bakayım bulabilirsem, baya zaman geçti üzerinden hiç hatırlamıyorum.
Ben de bakınayım. Öbür türlü linklerin çoğu kırık, tıklanma için eklemlenmiş..
O indirme hızı halis miYuzu'yu kurdum. Oyunu indirmeye de başladım. Fakat linkler ve konular eskiydi bakarken. Sürüm uyuşmazlığı vs. olabilir diye şey ettim.
Eyv, bakayım hemen.Programı buldum, buydu. Wii U ile uyumlu sanırım sadece. En olmadı bir denenir ama yine de bir araştırayım, illaki Yuzu için oyun indirmenin bir kolaylığı vardır.
Kendim sınırladım ya:dO indirme hızı halis mi