Gezecek zindan mı bulamadın hayırdır zindancı?Lan bırak
Gezecek zindan mı bulamadın hayırdır zindancı?Lan bırak
Neden bahsettiğini bile bilmiyorum canım sadece sana takılmak istediGezecek zindan mı bulamadın hayırdır zindancı?
@kekomancer niye üzgün attın? Mis gibi oyun tanıtımı yapıyoruz. Bir değil iki tane.
Oyun kendine rakip olmaya gelmiş. Yan karakterlerin de savaşa katılması güzel olmuş. İlk oyunda DLC hariç sadece hikaye anlatıcı kısmında bulunuyorlardı. DLC ile bile içeriği azdı.
Bu gün oynadığım bir başka harika,güzel ve şimdi çıksa Zelda'yı tekleyecek bir başka oyundan bahsetmek istiyorum.
Jane's Hotel
Etimizle tırnağımızla kazıyarak kendimizi geliştirdiğimiz. Otel açık dünyasında herkesin başka şeyler istediği bu dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyun. Zamanla müttefiklerimiz de yardımcı olsada asıl iş size düşüyor. Komboları yapmak ve onları korumak önemli. Tabikide bir de baş düşmanımız var: Sürekli su isteyen, sulamayınca da solan ve kombomuza zarar veren bitkiler. Oynamak isteyen herkese öneririm.
Tanıtımına atmadım onu ya:s Oynayamayacak olmamdan dolayı üzüldüğümü belirtmek için atmıştım..@kekomancer niye üzgün attın? Mis gibi oyun tanıtımı yapıyoruz. Bir değil iki tane.
#ÇareEmulatorTanıtımına atmadım onu ya:s Oynayamayacak olmamdan dolayı üzüldüğümü belirtmek için atmıştım..
"Sen Zelda oynamak için kredi çekeceklerin de rabbisin amen"
Çalıştıran düzgün emulator var mı ki#ÇareEmulator
Yeni Cihazı tanıtmadılar bir türlü; Pro versiyon falan bir şey çıkarın yav.
İlk oyunu Wii U; Cemu emulator ile oynamıştım, taş gibi oynanıyordu 2019'da. 4k çözünürlük falan vardı.Çalıştıran düzgün emulator var mı ki
Emulatorler patates diye kalmış aklımda. Hemen bakıyorum. Eyv:dİlk oyunu Wii U; Cemu emulator ile oynamıştım, taş gibi oynanıyordu 2019'da. 4k çözünürlük falan vardı.
Switch emulator(Yuzu) o zamandan bu zamana daha da iyi olmuştur, bir bakmak lazım. Oyun çıkınca araştırırz artık.
Burdan bakmıştım diye hatırlıyorum.