21 günlük antrenman dönemi başlasın.Çok hızlı oldu bittiye getirmişsin, daha 21 gün var yarışa :G
21 günlük antrenman dönemi başlasın.Çok hızlı oldu bittiye getirmişsin, daha 21 gün var yarışa :G
Güzeldi güzel. Bakü'nün duvarlarını öpe öpe yarışıp oradan İzmir'e devam etmek iyiydi.Seninle yarışmak keyifliydi tekrardan eline sağlık ve F1 Platinin hayırlı olsun
21 günlük antrenman dönemi başlasın.
Oynamadım ama millet en zor modda çalışmıyor diye ağlayıp düşük puan vermişlerThe Long Dark: Tales from the Far Territory paketini alıp deneyen var mı? Tld sevdiğim bir oyun ama eklenti paketi biraz pahalı. Değer mi emin değilim.
O kadar iddiam yok ya. Oynanışı zevk versin yeter normalde oynarızOynamadım ama millet en zor modda çalışmıyor diye ağlayıp düşük puan vermişler
Oyunla hiçbir alakam yok. Eski halini de oynamadım. Netten videoları düştü ve Ashley'e hasta oldum. Silah kullanımı ve atmosfer de bayağı zevkli gözüktü gözüme.Re 4 Remake bitti dün. Ayıla bayıla oynadım oyunu. O kadar keyifli olmuş ki. Bitince feci boşluğa düştüm.
Village'i yakın zamanda bitirdim. Re 4'ün ilk halini de kale kısmına kadar oynamıştım. Bitirince 4.oyundan ne kadar esinlendiklerini anladım.
Ashley cidden çok hoş olmuş ama oyun içinde kanser ediyor bazen.Oyunla hiçbir alakam yok. Eski halini de oynamadım. Netten videoları düştü ve Ashley'e hasta oldum. Silah kullanımı ve atmosfer de bayağı zevkli gözüktü gözüme.
Bayram sonrası üni yüzyüze diye çağırmasına rağmen para yönetimi 0 olduğu için oyunu aldım.The Long Dark: Tales from the Far Territory paketini alıp deneyen var mı? Tld sevdiğim bir oyun ama eklenti paketi biraz pahalı. Değer mi emin değilim.