Pixiv'e dönme zamanı geldi demek?Gamepass harici ben de oynamam zaten. Fakat şimdi görünen oyun üzerinden yorum yapmak pek doğru olmaz. Arpg dediğin levelling bitince başlıyor:d
Bakayım lilithe
Pixiv'e dönme zamanı geldi demek?Gamepass harici ben de oynamam zaten. Fakat şimdi görünen oyun üzerinden yorum yapmak pek doğru olmaz. Arpg dediğin levelling bitince başlıyor:d
Bakayım lilithe
Aa bayadır bakmıyordum he hesaba Gündüz gözüyle bakayım yeni neler varmışPixiv'e dönme zamanı geldi demek?
Git bak biraz caponcan gelişsinAa bayadır bakmıyordum he hesaba Gündüz gözüyle bakayım yeni neler varmış
Belirli yerlere gizlenmiş NPC'leri kaçırmazsan protez eli hızlıca geliştirebilirsin. Oyunun sana sunduğu stealth kill özelliğini kullanabildiğin kadarıyla herkes üzerinde kullanmaya çalış, oyun bu konuda çok esnek davranıyor çünkü. Deflectin yanı sıra, saplama ve swep (süpürme) saldırılarını nasıl savuşturulabileceğini de ölümsüz samuray üzerinden kavrayabilirsen pek bir şey kalmıyor geriye.Sekiro PC grafikleri bana kalitesiz geldi ve 60 fps oynamama rağmen öyle hissetmiyorum uzun süredir 165'de takılınca böyle oldu galiba.
Her neyse oyunun başları için tavsiye var mı acaba tecrube eden arkadaşlardan? Birde bu konunun ismi oyun sohbet değil miydi yav yoksa ben mi karistiyorum
Uzun yıllar kullandım bu kolu, kaliteli baya. Sadece normal kollara göre biraz daha büyük ve ağır bu yüzden uzun süre oynayınca yorabiliyor insanı. Onun dışında Xbox kolları PC'de 0 sıkıntıya yakın çalışıyor ve çok da konforlular, bütçeyi biraz daha artırabilirim dersen tavsiye ederim.PC'de Fifa gibi oyunlari oynamak icin guzel bir kol onerisi olan var mi? Ya da simdilik gozume kestirdigim asagida linkini birakacagim oyun kolu icin onerisi olan?
Dualsense'ye alıştığımdan mı bilmiyorum kütük gibi gelmişti bu.PC'de Fifa gibi oyunlari oynamak icin guzel bir kol onerisi olan var mi? Ya da simdilik gozume kestirdigim asagida linkini birakacagim oyun kolu icin onerisi olan?
Xbox kollarinin nedense sekli hic rahatmis izlenimi vermedi bana. Oyun kulturu olan biri degilim; anlamam oyun kolu islerinden acikcasi, sig bi' yorum olabilir yaptigim.Uzun yıllar kullandım bu kolu, kaliteli baya. Sadece normal kollara göre biraz daha büyük ve ağır bu yüzden uzun süre oynayınca yorabiliyor insanı. Onun dışında Xbox kolları PC'de 0 sıkıntıya yakın çalışıyor ve çok da konforlular, bütçeyi biraz daha artırabilirim dersen tavsiye ederim.
PC icin oyun kolu tavsiye etsen peki kesinlikle Dualsense mi tavsiye edersin peki?Dualsense'ye alıştığımdan mı bilmiyorum kütük gibi gelmişti bu.
Deneme imkanın varsa bi mağazada falan denemeni öneririm cidden çok rahatlar ha tabi kişisel bir görüş bu herkese hitap etmeyebilir.Xbox kollarinin nedense sekli hic rahatmis izlenimi vermedi bana. Oyun kulturu olan biri degilim; anlamam oyun kolu islerinden acikcasi, sig bi' yorum olabilir yaptigim.
PS4 Dualshock v2'ler icin bi' yorumun var mi? Atiyorum F710'dan cok daha rahat ki x2'ye yakin butceye kesinlikle deger ya da PC baglantisinda sorun oluyor/olmuyor gibisinden.