Nioh Bitti.
Dual-Sword oynamak baya eğlenceliydi. Skill falan kullanmadım gerçi, R1 ve X ile bir o yana bir bu yana oyun bitti, pasif skiller neyse o işte. Şu talisman olayını çözünce zaten oynanış daha da rahatladı.
Dojo'ya silah eğitimi falan geldi. Eğitime girebilmek için o silahı belirli düzeyde kullanmak gerekiyormuş; Kusarigama'yı bu şekilde keşfetmiş oldum. Ağır saldırıya geçip R1e bir basıyorsun; düşmanların dünyası kararıyor. Sith'i ve Sith lordunu bu silah ile kestim, uğraşamadım fazla.
Oyunun özellikle Sekiro gibi olan kaçınma mekaniğini baya sevdim, çok sağlam işliyor, yuvarlanmak gibi kanser değil.
Boss konusunda Morgana ve Kargayı hiç sevmedim, lanet şeyler; Allah sizin belanızı versin... Lanet etmişken o Çamur Umi-Bozu muydı neydi, onun olduğu Levelı tasarlayan Level Tasarımcısını da anmadan olmaz. X'e bir basıyorsun dünyan kararıyor, of aklıma geldi daraldım yine.
Düşman çeşitliliği az gibi, iyi gibi tam karar veremedim, aynı şeyleri tekrar tekrar çok fazla kestik.
Şu elixir olayını BB gibi yapmışlar hiç olmamış. Şunların depozitolusunu koyun şu oyunlara yav, ölünce sıfırlasın işte. Başka bir kolay yolu varsa bile ben çözemeden oyun bitti zaten.
Eşya seti ayarlaması yapabilmek güzel olurdu aslında. Düşman bazlı ayar yapmak gerektiğinde yoruyor ve oyun neredeyse bunun üzerine kurulu.
Oyun baya detaylı da ben yarım yamalak bitirdim, zaten demirci kız ile hiç haşir neşir olamadık. Eşya kırmak bir yerden sonra çok fazla mesai gerektiriyor.
Şimdi yeni birkaç şey açıldı onlara bir bakacağım. Tabi bir de millet nasıl manyakça şeyler yapıyor diye bir Youtube gezerim. Oyun baya deli şeyler yapmaya müsait gibi.
Hikaye mevzusuna da bakmam lazım aslında, hikayeyi de saldım bir yerden sonra ingilizce algılayacak havamda değildim.
Dlc olayına bulaşır mıyım bilmiyorum şu an. İndirim denk getirip almak gerekir ama ne zamana indirim gelir kim bilir. Neyse şu oyunda biraz daha takılıp olmazsa Nioh 2'ye bir girişirim.
Adamların hikaye sunumundaki grafik tarzını baya sevdim, karakter tasarımları da güzel görünüyordu.
Hanzo reyiz karizmanın öz evladı ama o ninja kıyafetini giymezken; hohahaha onla çok komik görünüyor.
Üzümlü kek bitmiyor abi; Okatsu'm, Kaoru-dono'm, yavrum.<3
Bilgileriyle beni aydınlatan;
@Starrk ve
@Dattebayo..! teşekkürler.
Oyunu kesinlikle tavsiye ederim, oynayın.