Ben bunu 2014 gibi almıştım halen çalışıyor, yeğenim kullanıyor. Ben uzun süre kullanmamıştım ama sonradan uzun saatler Ac:Origins-Odessy, Zelda Botw falan oynamıştım, alıştıma süreciden sonra fark eden bir şey olmaz heralde. Fifa oynamadım hiç ama diğer konulardan ele alayım bende cihazları.PC'de Fifa gibi oyunlari oynamak icin guzel bir kol onerisi olan var mi? Ya da simdilik gozume kestirdigim asagida linkini birakacagim oyun kolu icin onerisi olan?
F710 pilli, Xbox kolu da pilli diye biliyorum, Sony şarjlı. Aralarındaki en temel fark bu. Açıkçası ben pilli olmasını tercih ederdim kolun. Bir oturuşta kısa süreler oynacaksan problem olmaz gibi şarj işi.
Xbox'ın rahatlık olarak en iyisi olduğunu söylüyorlar.
Bir de şu an mobil oyun ve stream muhabbetleri de var, onu da hesaba katmak lazım, telefon ve tablet için en uygunu Xbox olabilir heralde, fiyat 2katından fazla artıyor ama bunu da göz önünde bulundur derim. Atıyorum 5 sene sonra Mobil ve stream işi uçuşa geçerse rahat rahat yola devan edersin ayrıca; F710 10 yıllık bir cihaz artık. Bütçene göre ayar vermek sana kalmış, şimdi alsan seneye zaten daha fazlasına satarsın.