Başka oyunlara bakayım da bir sonraki souls oyunum o olsun öyleyse.Yarasın azmanıma. Nioh'u da aradan çıkar oynamadıysan. Daha iyi kombat sistemine sahip bir oyun oynamadım. Feci akıyor. Tüm Fs oyunlarından da daha zordur büyü kullanmazsan.
Başka oyunlara bakayım da bir sonraki souls oyunum o olsun öyleyse.Yarasın azmanıma. Nioh'u da aradan çıkar oynamadıysan. Daha iyi kombat sistemine sahip bir oyun oynamadım. Feci akıyor. Tüm Fs oyunlarından da daha zordur büyü kullanmazsan.
Nioh 1’i oynamayalı 5-6 yıl olduğu için unuttum ama nioh 2’yi oynarsan kafana takılanı bana sorabilirsin. 1500 saati geçtim o oyunda. Mekaniklerini açıklamakta çok kötü olduğu için internetten yardım aramak zorunda kalacaksın.Başka oyunlara bakayım da bir sonraki souls oyunum o olsun öyleyse.
Başka oyunlara bakayım da bir sonraki souls oyunum o olsun öyleyse.
Oyun değil işkence yapmışlar, o neymiş öyle. Hiç girmesem mi diye düşündürttü bu açıklamaların.Nioh 1’i oynamayalı 5-6 yıl olduğu için unuttum ama nioh 2’yi oynarsan kafana takılanı bana sorabilirsin. 1500 saati geçtim o oyunda. Mekaniklerini açıklamakta çok kötü olduğu için internetten yardım aramak zorunda kalacaksın.
Fazla karışık, kafa yormanı isteyen bi oyun. Kendini tamamen ona verebileceğin zaman oynasan iyi olur. Yoksa “lan bi de böyle bişey mi vardı hangi mekanikle uğraşayım” der bırakırsın.
Candy Crush'tan devam.Bombom oyna.
İkinci oyun biraz daha cins bir oyun ama ikisi de yağ gibi akıyor zevkten dört köşe olmaman mümkün değil dediğime güven.Oyun değil işkence yapmışlar, o neymiş öyle. Hiç girmesem mi diye düşündürttü bu açıklamaların.
Candy Crush'tan devam.
Elden Ring kazanmıyorsa bir daha izlemeye gerek yok.game of the yearı GoW mu Elden Ringmi kazanır sizce ???
Ragnarok daha çıkmadı.Mutlaka çıktığında yılın en iyi oyunlarından olacaktır.Ama normal şartlarda Elden Ring e saygı duruşunda bulunmak gerek kesin favori fakat aklıma Rdr2 dururken Gow'un aldığı ödül geliyor o yüzden kesin verirler diyemiyorum.game of the yearı GoW mu Elden Ringmi kazanır sizce ???
Gow hayal kırıklığı olarak bir çıkış yapmadığı müddetçe açık ara alır gibi.game of the yearı GoW mu Elden Ringmi kazanır sizce ???
Baya zevkli oyun. Ama dediğim gibi bazı mekaniklerini açıklamıyor. İlk 5 saatte düzgün öğretse kullanacağın bişeyi kendin 50-100 saat sonra farkedebilirsin. Öyle bişey.Oyun değil işkence yapmışlar, o neymiş öyle. Hiç girmesem mi diye düşündürttü bu açıklamaların.
Candy Crush'tan devam.