Elden Ring tabii ki. Gow ne kadar iyi oyun olursa olsun Elden Ring'in bıraktığı etkiyi bırakamayacak bence oyun dünyasında ve bünyede.game of the yearı GoW mu Elden Ringmi kazanır sizce ???
Elden Ring tabii ki. Gow ne kadar iyi oyun olursa olsun Elden Ring'in bıraktığı etkiyi bırakamayacak bence oyun dünyasında ve bünyede.game of the yearı GoW mu Elden Ringmi kazanır sizce ???
Kısa videolarda güzel farklar vardı. Eski yaratıcı öldürmeleri, zincirleriyle savaş alanında hızlı hareket etmesi, havadaki düşmana yakalama hareketi yapabilmesi gibi. Eski oyuncularını geri kazanabilir seri. Bi de mjolnir eklense tam olur.Abi yeni gow un eski gow dan 1 farkı olmayacak 1-2 item ve hikaye o kadar grafikler combat herşey aynı devam edicek yani bu durumda elden ring gibi bir başyapıt almassa bu ödülü bu game of the year ı düzenleyenler fetöcüdür , pekekelidir net
Eski Gow her türlü iyidir Elden Ring'den. Yenisi üzerine bir şey eklememişse bile, Elden Ring ona rakip olamaz.Aksine Gow ne yaparsa yapsın Elden Ring düşündüğüm kıvamda bir oyun olmuşsa almak onun hakkı olacaktır. Ama Gow'un magazinsel yönü daha fazla oradan koparabilir gene.
2018 Gow her türlü daha iyi olabiliyorsa ER'den demek ki ER beklentileri karşılayamamış hayal kırıklığı yaratan bir oyundur. Çünkü karşılamışsa dediğin şeyin imkanı yok bir nevi siler atar.Eski Gow her türlü iyidir Elden Ring'den. Yenisi üzerine bir şey eklememişse bile, Elden Ring ona rakip olamaz.
Lafımı çevirecek çıkarımlarda bulunmazsan sevinirim Er'nin kitlesinin beklentilerini karşıladığı gayet ortada, ona rağmen Gow'u ben çok üst kulvarda görüyorum.2018 Gow her türlü daha iyi olabiliyorsa ER'den demek ki ER beklentileri karşılayamamış hayal kırıklığı yaratan bir oyundur. Çünkü karşılamışsa dediğin şeyin imkanı yok bir nevi siler atar.
Er'in kitlesinin beklentisi "hmfff soulslike hmff vuruş hassasiyeti hmff"tan öteye gitmediği için çok sorun olmamıştırLafımı çevirecek çıkarımlarda bulunmazsan sevinirim Er'nin kitlesinin beklentilerini karşıladığı gayet ortada, ona rağmen Gow'u ben çok üst kulvarda görüyorum.
İlk kez keko...Er'in kitlesinin beklentisi "hmfff soulslike hmff vuruş hassasiyeti hmff"tan öteye gitmediği için çok sorun olmamıştır
Harika avatar <3İlk kez keko...
Oynamadığım için öyle yazdım. Yoksa dediğim gibi karşılamışsa Gow'un düşündüğün kadar bir ederi yok bana göre.Lafımı çevirecek çıkarımlarda bulunmazsan sevinirim Er'nin kitlesinin beklentilerini karşıladığı gayet ortada, ona rağmen Gow'u ben çok üst kulvarda görüyorum.
Balta titriyor haci ele geliyor hacci sinematik kamera hacci diyen tayfanın yücelttiği oyuna gene bir keko yükselmesi yaptığını görüyorumEr'in kitlesinin beklentisi "hmfff soulslike hmff vuruş hassasiyeti hmff"tan öteye gitmediği için çok sorun olmamıştır
GoW övmedim la. Hatta hayatımda oynadığım ilk gow da bu 2018 olan. 20 saatte bitti sildim sonra. Laf attığım nokta belliydi:dOynamadığım için öyle yazdım. Yoksa dediğim gibi karşılamışsa Gow'un düşündüğün kadar bir ederi yok bana göre.
Balta titriyor haci ele geliyor hacci sinematik kamera hacci diyen tayfanın yücelttiği oyuna gene bir keko yükselmesi yaptığını görüyorum