Sen gow kazanacak diyorsan GOTY’i elden ring alacak kesinleşti.Er'in kitlesinin beklentisi "hmfff soulslike hmff vuruş hassasiyeti hmff"tan öteye gitmediği için çok sorun olmamıştır
Zelda oynamak vardı be.Dua etsinler Zelda ertelendi...
Bu sene Goty'yi The Last of Us Remake veya Witcher 3 Remastered alacak haberleri yokDua etsinler Zelda ertelendi...
GoW kazanacağı hype ile kazanabilir dedimSen gow kazanacak diyorsan GOTY’i elden ring alacak kesinleşti.
Param olsa ben de çeker oynarım elden'i.. O oyun türüne bir türlü ısınamadım. Pazarı işgal etmesine ise ayrı tetikleniyorum.@kekomancer Elden Ring her türlü oynanır ama şuradaki yorumlara bakınca souls sevmeyen birisini görmek ne güzel duyguymuş.
Gow'un daha 2018'den kalma kul hakkı var lan sen ne diyorsun. Baltacı casual kitle düşündüğünden daha beter bir toplulukGoW kazanacağı hype ile kazanabilir dedim
ER'ye soulslikeçıların şerrinden kaçınmak için bile ödülü verebilirler
Soulslike fanlarının Mario fanlarından bir farkı yok...Param olsa ben de çeker oynarım elden'i.. O oyun türüne bir türlü ısınamadım. Pazarı işgal etmesine ise ayrı tetikleniyorum.
Çıktığı sene almış zaten ödülü, o kadar yamyamlık fazla..Gow'un daha 2018'den kalma kul hakkı var lan sen ne diyorsun. Baltacı casual kitle düşündüğünden daha beter bir topluluk
Herhangi bir souls oyunu bitirdikten sonra kullanıcı:dSoulslike fanlarının Mario fanlarından bir farkı yok...