Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Neden yanlış taraftayım onu anlamadım. Oyun zevki öznel bir şey sonuçta. Hem ortada kalitesiz bir yapım olmadığı belli. Sana hitap etmiyor diye bu kadar boklamanın ne gereği var.
Oyun zevkinden ziyade yüksek bütçeli işleri değer yargında bir taraflara koymana laf attım. AAA illüzyonuna kapılıp yüksek bütçe ve popülerlik üzerinden değerlendirmede bulunuyorsun. Oyunları iyi* yapan şey büyük anlatılar veya pahalı prodüksiyonlar değil.

Oyun zevkinden ziyade yüksek bütçeli işleri değer yargında bir taraflara koymana laf attım. AAA illüzyonuna kapılıp yüksek bütçe ve popülerlik üzerinden değerlendirmede bulunuyorsun. Oyunları iyi* yapan şey büyük anlatılar veya pahalı prodüksiyonlar değil.
Söylediğimde yanlış bir şey yok God of War kalitesinde prodüksiyona sahip kaç tane aksiyon oyunu var? Oyun dünyası için gayet değerli bir seri. AAA oyun yapmayı bu kadar küçümsemene şaşırdım. Öyle Assassins Creed falan gibi bir seri olsa anlarım ama Gow 2018 ve Ragnarok gibi işleri onlarla aynı kefeye koymam ben.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık