Disco Elysium Türkçe dil desteği 24 Ekim’de yayınlanacak.
Sonunda be.Disco Elysium Türkçe dil desteği 24 Ekim’de yayınlanacak.
5-6 saat oynamıştım bu oyunu ama çok yoruyordu İngilizcesi. Bir elimde sözlükle oynuyordum. Umarım altından iyi kalkabilmişlerdir çevirinin. Tekrar oynamayı baya istiyorum çünkü.Disco Elysium Türkçe dil desteği 24 Ekim’de yayınlanacak.
Xbox Series X vardı sende yanlış hatırlamıyorsam, oyun Series X'de 92 puana sahip ve bu çok yüksek bir puan yani konsola iyi geçirmişlerdir diye düşünüyorum.5-6 saat oynamıştım bu oyunu ama çok yoruyordu İngilizcesi. Bir elimde sözlükle oynuyordum. Umarım altından iyi kalkabilmişlerdir çevirinin. Tekrar oynamayı baya istiyorum çünkü.
Acaba konsolda oynamayı becerebilir miyim ? Eski olduğundan bilgisayarda kasıyor bu.
Hadi len ordan idolden girip isshinle dövüş, video istiyorum@FallAsleep Isshin o kadar zorlamadı ya. Demon of Hatred daha uzun sürmüştü sanırım.
Sekiro bitti. Kayıt yok çünkü öldüreceğimi düşünerek girmemiştim. Daha çok reflekslerimi düşmanın hareketlerine göre eğitmeye girmiştim ama yenmiş oldum.
Bir daha ne dövüşeceğim ya. Kellesini alırken ss almıştım.Hadi len ordan idolden girip isshinle dövüş, video istiyorum
Prosthetic tool kullanmadan dövmen gerekir onu kesin kullandın sen, olmaz öyleBir daha ne dövüşeceğim ya. Kellesini alırken ss almıştım.
Bu da bitirdiğimin kanıtı.
Gerisini hayal gücüne bırakıyorum.
Kılıç bile kullanmadan dövdüm, sen ne diyorsun? Hatta diğer kolumu da kestim, ağzıma bir tane shuriken tutuşturdum. Hep öyle deflect yapa yapa dövdüm.Prosthetic tool kullanmadan dövmen gerekir onu kesin kullandın sen, olmaz öyle
İşte amaneden farkı bir amaneden kolay yetişmiyor her gün ortalama bir souls oyunu bitiriyor. Artık bundan sonra seni hiç bir şey tutamaz tek rakibin thy@FallAsleep Isshin o kadar zorlamadı ya. Demon of Hatred daha uzun sürmüştü sanırım.
Sekiro bitti. Kayıt yok çünkü öldüreceğimi düşünerek girmemiştim. Daha çok reflekslerimi düşmanın hareketlerine göre eğitmeye girmiştim ama yenmiş oldum.