Dürüst ve güvenilir mi?Dürüst güvenilir birisi olarak kurayı ben ayarlarım.
Değil mi ama?
Dereşişişişi Dereşişişişi Dereşişişişi
O iş yaş.
Dürüst ve güvenilir mi?Dürüst güvenilir birisi olarak kurayı ben ayarlarım.
Değil mi ama?
Yapin o zaman ben karişmam.@Riful ve ben yapalım bu sefer.
ama önce 3 sezonda en güçsüz takım çekenleri belirleyelim 5 kişi yeter sanırım.İlk 5 takımı bunlara veririz.
@Sir Crocodile
@gyjbsch
İtirazı olan?
Biz nasıl çekeceğiz ki bir planın var mı Wilo? Başka çekmek isteyenlerde olabilir. Bununda kurası çekilebilir, her konuda anlaşalım öyle başlayalım. Çekecek olan çeksin, başlayalım artık Baya oldu biteli@Riful ve ben yapalım bu sefer.
ama önce 3 sezonda en güçsüz takım çekenleri belirleyelim 5 kişi yeter sanırım.İlk 5 takımı bunlara veririz.
@Sir Crocodile
@gyjbsch
İtirazı olan?
Croco ve selim nasıl çektiyse öyle çekeriz.Atın oyları da başlayalım
Biz nasıl çekeceğiz ki bir planın var mı Wilo? Başka çekmek isteyenlerde olabilir. Bununda kurası çekilebilir, her konuda anlaşalım öyle başlayalım. Çekecek olan çeksin, başlayalım artık Baya oldu biteli
İyi o zaman. O karşılıklı sıralamalı sistem iyiydi. Onaylarsa bizi herkes öyle çekerizCroco ve selim nasıl çektiyse öyle çekeriz.
Herkesin oy kullanmasini bekliyoruz mesaj attim ozelden yarin aksama kadar kullanirlar o zama kurayi cekecek arkadaşlar. Sen kullan da oyunune zaman başlıcaz
2. lige oy atarsan iyi olur, sonra şikeye falan maruz kaldık deme.ne zaman başlıcaz
Çekin bende siz iştirak ederim, sıkıntı yok.Croco ve selim nasıl çektiyse öyle çekeriz.
Senden büyük şikeci mi var la?2. lige oy atarsan iyi olur, sonra şikeye falan maruz kaldık deme.
Çekin bende siz iştirak ederim, sıkıntı yok.