Bu sezon seni destekliyorum ben şahsen.Yok lan o kadarda değil abartma O şans bir kez denk gelir daha da gelmez. Oyun değişmeseydi belki diyebilirdim ama yeni sürüm ile çok daha zor.
Bu sezon seni destekliyorum ben şahsen.Yok lan o kadarda değil abartma O şans bir kez denk gelir daha da gelmez. Oyun değişmeseydi belki diyebilirdim ama yeni sürüm ile çok daha zor.
Bu sezon seni destekliyorum ben şahsen.
Şansliyim napayim :/Troysi'ye kesin barça ya da real gelir. Değil mi? :/
Ayip la kurayi nasil cektiğimizin yazilarini bile buraya attim.Bana bu kadar laf söylense kendime en kötü takımı alırdım. Kuraya katmazdım kendimi.
Bizim troysi anca barça real alsın kendine.
Seni böyle ağlarken görmek beni çok mutlu ediyor1. lig de şike bitmez. Goku'ya ne olduğunu en yakından sen gördün. Troyssi birde GS'ye laf atar, Ankaragücü maçı diye, kendi oyunda farklı yaptı sanki.
Ne oldu sen olamadin diye mi böyle diyorsun şimdi.
Yav he he. Bir kaç golle şampiyon olun havandan geçilmiyor.Ne oldu sen olamadin diye mi böyle diyorsun şimdi.
Asil ben sizin bu halinizi gördükce gülüyorum
Kedi uzanamadiği ciğere mundar dermiş sizin ki de o hesap
Hala ağliyorsun ama farkinda değilsin.Yav he he. Bir kaç golle şampiyon olun havandan geçilmiyor.
Goku böyle şampiyon olsa idi kızardım valla böbürlnmesine.Gerçi sen kupayı alsan bile havaya girerdin
@gyjbsch Dimi ahbab?