Böyle şampiyon olsak utancımızdan konuşamayız biz.:/Yav he he. Bir kaç golle şampiyon olun havandan geçilmiyor.
Goku böyle şampiyon olsa idi kızardım valla böbürlnmesine.Gerçi sen kupayı alsan bile havaya girerdin
@gyjbsch Dimi ahbab?
Böyle şampiyon olsak utancımızdan konuşamayız biz.:/Yav he he. Bir kaç golle şampiyon olun havandan geçilmiyor.
Goku böyle şampiyon olsa idi kızardım valla böbürlnmesine.Gerçi sen kupayı alsan bile havaya girerdin
@gyjbsch Dimi ahbab?
Bir insani kendi yorumuyla ezmek gibisi yok.Böyle şampiyon olsak utancımızdan konuşamayız biz.:/
Bir yukarda dediğin seye bak bir de öncekine sus bence gittikçe gülünç duruma düşüyorsunİşte bu kimsenin sesi çıkmıyor hiç. Troysi'nin içinden geçmişim. Sesi çıkmamasından belliydi zaten.
@Will of D. Goku'ya söyle, üstüme düşeni yaptım. Çalın şarkıları, asın bayrakları, İspanya geliyor.
Varız da adamlar oy kullanmadilar yarin halledecem ben o işi tamamen.20 kişi olacağız dediniz kaç gün oldu ankette 10 kişi yok Gerçekten o kadar var mıyız, bu durumda botlarla oynayacağımıza Kore ligi yapalım daha iyi
Geçen sefer güzel çektiniz, o karşılıklı olarak çekme olayı iyi düşünülmüş, adil bir sistem. Yine öyle çekerseniz kimin çektiği fark etmez zaten, itiraz olmaz.Varız da adamlar oy kullanmadilar yarin halledecem ben o işi tamamen.
Kurayi kim cekecek?
Yatin olsunda yine konuşuruz onu adamlara yazarim oylarini kullanirlar.Geçen sefer güzel çektiniz, o karşılıklı olarak çekme olayı iyi düşünülmüş, adil bir sistem. Yine öyle çekerseniz kimin çektiği fark etmez zaten, itiraz olmaz.
Sana ne oldu simdi?Biri kura mı dedi?
Dürüst güvenilir birisi olarak kurayı ben ayarlarım.Sana ne oldu simdi?
Değil mi ama?Durum buysa önce kurayı çekecek olanı ya da olanları kurayla çekin bu iş huzur içinde çözülsün.