Tüm kalbimle desteklediğim takımdan puan alarak ne kadar şikeci olduğumu gösterdim değil mi.Senden büyük şikeci mi var la?
Maç satiyosun durmadan.
Tüm kalbimle desteklediğim takımdan puan alarak ne kadar şikeci olduğumu gösterdim değil mi.Senden büyük şikeci mi var la?
Maç satiyosun durmadan.
Hiç birine antreman kullanmayio gelip bana kulanarak ve millet için bayrakastirmaya calişmakla gösterdin evet.Tüm kalbimle desteklediğim takımdan puan alarak ne kadar şikeci olduğumu gösterdim değil mi.
Sıralamada yerimi korumak için çok önemliydi senin maç, hem seni sevdiğimden ya.Hiç birine antreman kullanmayio gelip bana kulanarak ve millet için bayrakastirmaya calişmakla gösterdin evet.
Birak bu ayaklari ben ne olduğunu biliyorum senin :/Sıralamada yerimi korumak için çok önemliydi senin maç, hem seni sevdiğimden ya.
oyumu daha ilk basta kullandımHerkesin oy kullanmasini bekliyoruz mesaj attim ozelden yarin aksama kadar kullanirlar o zama kurayi cekecek arkadaşlar. Sen kullan da oyunu
Adamlar tatile felan gittiler diğer sezon geleceklermiş.2. liginde eklenmesini istiyorum ankete. Nerede bu biz Avrupa oynarken dışarıda kaldık diye söylenenler?
Almanya var işte :/Dandik lig mi oynıcaz benden pas, sonraki sezona gelirim artık.
Türkiye 2. ligini de eklersen iyi olur. La oyun vakit mi alıyor da yapma etme.Adamlar tatile felan gittiler diğer sezon geleceklermiş.
Almanya var işte :/
Sen de oynamamaya yer ariyosun