Maçın başlamasına 1 saat 15 dk kala maç sonucu geldi lan. Ben daha taktiği falan ayarlamamıştım. Sistemin kurbanı oldum.
İşte bunlar hep şaibe, adaşla ben az demedik ama kimseye dinletemedik.:/Kes oğlum lan yetişemedim fena kafam bozuldu.Her zaman 10:45 ya da 10:30 ta tur biterken bgun nedense 9:15 te girdiğimde biteli 5-10 dk olmuş.Taktikleri düzenleyip hazırllık maçı yapıcaktım.Bugun neden böyle oldu?
Utanmadan da savunmasız rakibe kampı basmış deyus
Hemen şampiyon olacağını sandın değil m?
Aynen,sende de mi oldu=?Maçın başlamasına 1 saat 15 dk kala maç sonucu geldi lan. Ben daha taktiği falan ayarlamamıştım. Sistemin kurbanı oldum.
Ondan beklenir la.İşte bunlar hep şaibe, adaşla ben az demedik ama kimseye dinletemedik.:/
Troyysi Zamanla oynamaya başlamış sonunda.:/
He ya ben ne güzel bu maçla 4. olacaktımAynen,sende de mi oldu=?
Ben de her zaman aynı saaqtlerde bakardım .Bugun nerdeyse 1,5 saat erken verdiler sonuçları.
Andaallar yav.
Beklememek hata olur, yarın daha erken sonra daha geç. Av zamanı başladı.Ondan beklenir la.
Beklediğim yorumu atmişsin bundan daha iyisi olamazdi zatenKes oğlum lan yetişemedim fena kafam bozuldu.Her zaman 10:45 ya da 10:30 ta tur biterken bgun nedense 9:15 te girdiğimde biteli 5-10 dk olmuş.Taktikleri düzenleyip hazırllık maçı yapıcaktım.Bugun neden böyle oldu?
Utanmadan da savunmasız rakibe kampı basmış deyus
Hemen şampiyon olacağını sandın değil m?
Şikeci selim de konuşmaya başlamiş ben şampiyon olmayayim diye millete maç veriyosun bir de konuşuyor musun?İşte bunlar hep şaibe, adaşla ben az demedik ama kimseye dinletemedik.:/
Troyysi Zamanla oynamaya başlamış sonunda.:/
Emire karşi propagandalar başladi gibi gibiOndan beklenir la.
Yooo sana ve tuttuğun takima yakışan bir hareket bu sonuçta sıkıntı yok maç satmaya devam.Ülkeye şikeyi biz getirmişiz Nasıl olsa, oyuna getirsek çok mu?