Kardeş biz bu oyunu 2005'ten beri oynuyoruz. Şikeye alışmamış bünye sadece.:/Bu işi bilmiyorum demiyisun da, sen kim takim yönetmek kim
Kardeş biz bu oyunu 2005'ten beri oynuyoruz. Şikeye alışmamış bünye sadece.:/Bu işi bilmiyorum demiyisun da, sen kim takim yönetmek kim
Bu sefer işin zor söyliim, bizimki hiç olmadığı kadar hıslıYarin ispanya macim var diye rotasyona gitmiştim 1-0 kazanmişim güzel güzel
Şampiyonluğun kilit maçi aklimda güzel birseyler var kazanip kopup gitmem lazim.
Önemli olan oynadigin süre değil yetenektirKardeş biz bu oyunu 2005'ten beri oynuyoruz. Şikeye alışmamış bünye sadece.:/
Onun işi zor yarin görürsün bak gör fena bir maç olacakBu sefer işin zor söyliim, bizimki hiç olmadığı kadar hıslı
Demek gene balına kazanmışsın ha...
Kardeş üzerimize büyük oyunlar oynanıyor, ben şike var dedikçe sistem beni dışarı atmaya çalışıyor ama susarmıyız, yolumuzdan döner miyiz? Hayır biz bu yola baş koyduk.:/
Oyun bile beceremiyorsun artik birak diyor sana İngiltereyi ne hale getirdinKardeş üzerimize büyük oyunlar oynanıyor, ben şike var dedikçe sistem beni dışarı atmaya çalışıyor ama susarmıyız, yolumuzdan döner miyiz? Hayır biz bu yola baş koyduk.:/
İngilizler hangi turnuvayı almış da böyle konuşuyorsun? Yönetim mutlu bir kere her şey plana göre gidiyor.Oyun bile beceremiyorsun artik birak diyor sana İngiltereyi ne hale getirdin
Yav birak şimdi bahaneleri başarisizliğini takimin üstüne atma yapamiyorsun işte kabul etİngilizler hangi turnuvayı almış da böyle konuşuyorsun? Yönetim mutlu bir kere her şey plana göre gidiyor.
Nasıl mutlular lan. Benimkiler bana çemkirip duruyor :/İngilizler hangi turnuvayı almış da böyle konuşuyorsun? Yönetim mutlu bir kere her şey plana göre gidiyor.
Bana canın sağ olsun diyorlar, 4. ol yeter dediler.Nasıl mutlular lan. Benimkiler bana çemkirip duruyor :/