Oyuncuları antrenmana sokmuştum ben kahretsin ya.Maçlar yine 9'da. Bundan böyle bu şekil erken olacaktır. Ona göre yapın hazırlığınızı. Mağdur olmayın sonra
Oyuncuları antrenmana sokmuştum ben kahretsin ya.Maçlar yine 9'da. Bundan böyle bu şekil erken olacaktır. Ona göre yapın hazırlığınızı. Mağdur olmayın sonra
Oyuncuları antrenmana sokmuştum ben kahretsin ya.
Yenilirsen bahane de hazir heOyuncuları antrenmana sokmuştum ben kahretsin ya.
Mobilden acilmiyor.
Bunu sana da atmıştım daha önce benden 2.'liğimi istediğindeMobilden acilmiyor.
HeeeBunu sana da atmıştım daha önce
Naziler bana yaramadı. Hitler gibi çöküş yaşıyorum ama toparlayacağım ve avrupa benim olacak. Über Alles Deutschland. Taktiksel değişikliğe gittim dün iyi dönüş aldım. Seri galibiyetler alırsam alırım senden o birinciliğiHeee
Sende dyrymlar nasil lig pek iyi gitmiyor heralde
Ben 3 haftada oturttum kadroyu öyle gittim. Zor senin iş biraz puan farki var üstüne fikstürun de pek kolay değil.Naziler bana yaramadı. Hitler gibi çöküş yaşıyorum ama toparlayacağım ve avrupa benim olacak. Über Alles Deutschland. Taktiksel değişikliğe gittim dün iyi dönüş aldım. Seri galibiyetler alırsam alırım senden o birinciliği
Sen hollanda ile iyi oynadın. Ben ve İspanya'nın kadrosuna bir bak. Ömrümde bu kadar iyi kadrolar görmedim. Adamlar 100+ olunca ben her attıkları gol olur bekliyorum forvetler toplasan 7-8 gol atmadı
Bu işi bilmiyorum demiyisun da, sen kim takim yönetmek kimHile var la benim takım yenilmiş.