Kamp bas kamp Tebrikler büyük iş başardın vallaFinalde @troyysi nin rakibi oldum ama 2 maçta ondan 8 gol yemişim. Nasıl olacak hiç bilmiyorum
Şimdiye kadar 2 kere bastım. Finale kadar sabredersem olabilirKamp bas kamp Tebrikler büyük iş başardın valla
Şampiyonluk ihtimali kalmadıysa sabret derim dostum sezonu kupa ile tamamlamak var işin ucundaŞimdiye kadar 2 kere bastım. Finale kadar sabredersem olabilir
Takası yapalım mı?Lig yeniden başlıyor gençler kaldı 6 puan
Ne kamp basıyon lan güççücük takıma.Lig yeniden başlıyor gençler kaldı 6 puan
Hedefim şampiyonluk Will riske atamadım kusura bakma güçcücük takım dediğin ligin en değerli takımı be sana karşı kullanmayacaksam kime kullancam o kampı benNe kamp basıyon lan güççücük takıma.
Nye 6 puan? 2.liğe herhalde.
Sonuçta AusburgumHedefim şampiyonluk Will riske atamadım kusura bakma güçcücük takım dediğin ligin en değerli takımı be sana karşı kullanmayacaksam kime kullancam o kampı ben
Bu arada bırakan arkadaşlar olmuş uzun süredir bakmamışlar bile üzücü
Benim B.leverkusen ve H.berlin kaldı bakalım onlarıda yenersem bu sezon süpriz yapabilirim yenilmezlik serisi yakaladım sezon sonuna kadar sürdürürsem tamam bu işSonuçta Ausburgum
Bende bassam ı basmasam mı diye düşündüm. Gizli bastığını anlayınca kesin basacak dedim. Yinede puan alabilirim belki diye basmadım.
Büyük takımlarla maçım yeni yeni baaşlıyor.
Hala 4 engel var önüde.
O bırakanlar tüzük gereği yeni sezonda yoklar.