35. Hafta görüşürüz dostumBenim B.leverkusen ve H.berlin kaldı bakalım onlarıda yenersem bu sezon süpriz yapabilirim yenilmezlik serisi yakaladım sezon sonuna kadar sürdürürsem tamam bu iş
35. Hafta görüşürüz dostumBenim B.leverkusen ve H.berlin kaldı bakalım onlarıda yenersem bu sezon süpriz yapabilirim yenilmezlik serisi yakaladım sezon sonuna kadar sürdürürsem tamam bu iş
Göreyim seni.35. Hafta görüşürüz dostum
Doğru diyorsunGöreyim seni.
Adam aşağıdasın iye ok saydı seni.
Kamp basma bana sakın şampiyonluğa gidiyorum bak Will'e bas o kampı35. Hafta görüşürüz dostum
Senin takımla kimyan uyuşmadı sanırım Pescara ile daha çok dikkat çekmiştin kupa falan almıştınBenim takım hayvan gibi güçlü oldu ama niye hala yeniliyorum.
adamlar taktiği mi beğenmedi çözemedim. Buna baya transfer de kovaladım. Kaleci de hain çıkmadı bu sefer ama olmadı.Senin takımla kimyan uyuşmadı sanırım Pescara ile daha çok dikkat çekmiştin kupa falan almıştın
Senin kimya tutmadı en azından benim için dua et şampiyon olayım hazır rüzgarı arkama almışken bu akşamda lider ile maçım var kazanırsam puan farkını 1 e indiricemadamlar taktiği mi beğenmedi çözemedim. Buna baya transfer de kovaladım. Kaleci de hain çıkmadı bu sefer ama olmadı.
Griezman'ı istediğimde bana verseydin şu an şampiyondun bak nazarım değdi ne oldu ligde güçlü takım çok 3 defans çok puan kaybettirir değiştir sen onuModern futbola karşı savaşım nasıl sonuçlanacak acaba. 3 defans