keşke benle oynasaydınTakımı ayarladım taktiğe hiç bakmadım. Çok agresifte kalmış. Bir sonraki maça oynatacak defans kalmadı. 5 oyuncum cezalı ne yapacağımı bilmiyorum. Kaldım öylece ortada.
Çünkü, o bana çalışıyor bu sezon...Yakıştı mı hiç sorarım sana @Riful bana gelince çelme tak ama söz konusu @Will of D. olduğunda kendi evinde maçı kaybet beni hayal kırıklığına uğrattın ama şampiyonluk yarışı daha bitmedi
@Riful yüzünden şampiyonluğu kaybedebilirim ama son haftaya kadar mücadele edeceğim o yüzden sakın kaybedeyim deme hep peşindeyim. Önümüzdeki maçta da sana kıyak yapıcam Münih geliyor benim sahama hadi iyisinÇünkü, o bana çalışıyor bu sezon...
"Ben olamadım hiç olmazsa otağım olsun" kafasında.
Şampi olacaksan elin güçlü olmalı.
@Riful Üzgünüm ortaak. Sş senin açından mucizeydi. Bende senin için olmaya karar verdim
Bana şans dile.
Ligi ikinci bitirecek kadar puan al da benim 2 puan yüzünden şampiyonluğu kaybetmiş ol Zirve karışacağa benziyor. Zor işiniz zor, senin önündekilerin Münih hariç hepsiyle maçım var. Onlardan da alırım puan@Riful yüzünden şampiyonluğu kaybedebilirim ama son haftaya kadar mücadele edeceğim o yüzden sakın kaybedeyim deme hep peşindeyim. Önümüzdeki maçta da sana kıyak yapıcam Münih geliyor benim sahama hadi iyisin
Müthiş taktiğimi kulladığım bu maçı kazanarak şampiyonluğu hak ettin. Al senin olsun Benim liderle puan farkı 24'e çıktı. Artık şampiyon olamam herhalde ama belli de olmaz Yine de kalan maçlarımı kazanmalıyım, hem artık senin yararına benim kazanmam@Riful Üzgünüm ortaak. Sş senin açından mucizeydi. Bende senin için olmaya karar verdim
Bana şans dile.
Geçen sezon sen şampiyonluğa giderken ben Will'i yenmiştim aynısını senden bekliyordum ama sen gittin banden puan aldın onu boş geçtin bu dediğini yap hepsini yen bana taktığın çelmeyi unuturum sözLigi ikinci bitirecek kadar puan al da benim 2 puan yüzünden şampiyonluğu kaybetmiş ol Zirve karışacağa benziyor. Zor işiniz zor, senin önündekilerin Münih hariç hepsiyle maçım var. Onlardan da alırım puan
En iyi taktiğimi kullandım, oyuncularım formundaydı ama kaybettim. Gazete bile haber yapmış Rifuru iyi diye Ama yenildimGeçen sezon sen şampiyonluğa giderken ben Will'i yenmiştim aynısını senden bekliyordum ama sen gittin banden puan aldın onu boş geçtin bu dediğini yap hepsini yen bana taktığın çelmeyi unuturum söz
Anlaştık o zaman takipteyim bak yenemezsen sitem is comingEn iyi taktiğimi kullandım, oyuncularım formundaydı ama kaybettim. Gazete bile haber yapmış Rifuru iyi diye Ama yenildim
Takımım artık iyi kaybetmem kolay kolay, senin önündekileri temizlerim sırayla bana bırak, sen kazanmaya bak