Yine bir 2 penaltı golü yeme vakasıyla 2-0 öne geçtiğim maç 3-3 bitmiş. Şike.
Şike bizim işimiz. Hakemlere ne paralar verdik bir bilsen.Yine bir 2 penaltı golü yeme vakasıyla 2-0 öne geçtiğim maç 3-3 bitmiş. Şike.
Ne kadar lazımsa ben de vereyim abi, işimiz görülsün.Şike bizim işimiz. Hakemlere ne paralar verdik bir bilsen.
Asıl sen yıktım benim hayallerimi. Liderle aramdaki fark 21 puana çıktı. Artık hiç kayıp vermemem lazım, bütün kredimi kaybettim senin yüzünden, üstelik iki adamımı birden sakatlamışsın :/Bu maçta puan kaybetmemem lazımdı şampiyonluk mücadeleme büyük darbe oldu @Riful senden beklemezdim
O sakatlar aldığın 1 puanın kefareti moralim sıfır sıfır sıfırAsıl sen yıktım benim hayallerimi. Liderle aramdaki fark 21 puana çıktı. Artık hiç kayıp vermemem lazım, bütün kredimi kaybettim senin yüzünden, üstelik iki adamımı birden sakatlamışsın :/
Vayyyy be demek koalisyon kurdunuz ha ama yıkılmayacağım 9 puan kapanmayacak bir puan değilAferim Rifo görevini iyi yaptın.
Ama zirvede yalnız mı bırakacan beni.? Böylemi konuşştuk. @Riful
Üzgünüm, ayağım takıldı gerilerde kaldım. Oysa ben hep senin peşin sıra gelecektim. Kimseler yaklaşamayacaktı sana benim dışımda. Bu düzeni bozdum, üzgünüm.Aferim Rifo görevini iyi yaptın.
Ama zirvede yalnız mı bırakacan beni.? Böylemi konuşştuk. @Riful