Ahahaha bende unutmuştum. Son 1 dk kala kadroyu ayarladım Bana da kupa maçında oldu yinede penaltılarda kaybetmişim Rövanşta görüşürüz@Tombe o maç benimdi kadroyu ayarlamayı unuttum Bak istersen 100'lük kaleci yerine 70'lik kaleci oynamış yine de az yemişim.
İspatın varsa söyle bakayım. Benim var valla kadro orda duruyor ikinci lig kalecisi gibi adam kaledeymişAhahaha bende unutmuştum. Son 1 dk kala kadroyu ayarladım Bana da kupa maçında oldu yinede penaltılarda kaybetmişim Rövanşta görüşürüz
öhhöm öhöm bende yedeklerle çıkmıştım kupa maçına belirtmek istedim yinede kazanmışlar ayrıca ligde de kaybetmemiştim sana hemde deplasmanda tesadüf müAhahaha bende unutmuştum. Son 1 dk kala kadroyu ayarladım Bana da kupa maçında oldu yinede penaltılarda kaybetmişim Rövanşta görüşürüz
Ligdeki maçta rötasyon yapmıştım ama sonuçta lider benim.. Belki bir gün kaybedebilirim ama liderken keyfini süreyim...öhhöm öhöm bende yedeklerle çıkmıştım kupa maçına belirtmek istedim yinede kazanmışlar ayrıca ligde de kaybetmemiştim sana hemde deplasmanda tesadüf mü
Yalan diyecek halimiz yok. O kadar önemli de birşey değil yaniİspatın varsa söyle bakayım. Benim var valla kadro orda duruyor ikinci lig kalecisi gibi adam kaledeymiş
Şaka yapıyoruz ama benim kadar da kötü çıkmamışsındır herhaldeLigdeki maçta rötasyon yapmıştım ama sonuçta lider benim.. Belki bir gün kaybedebilirim ama liderken keyfini süreyim...
Yalan diyecek halimiz yok. O kadar önemli de birşey değil yani
Ahahahah olabilir. Kendimi op karakteri gibi hissettim. Ben abartılmış bir balonumŞaka yapıyoruz ama benim kadar da kötü çıkmamışsındır herhalde
Tombe abartılmış bir balondur bugün bunu gördük !