GeorgeRMartin 1 Şub 2017 #681 Riful dedi ki: O halde sana kolay gelsin. Yine atayım şu resmi Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler açtım konuyu ilk olduğundan @Daredewill kadar profesyonel olmamıştır o yüzden hata varsa affola
Riful dedi ki: O halde sana kolay gelsin. Yine atayım şu resmi Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler açtım konuyu ilk olduğundan @Daredewill kadar profesyonel olmamıştır o yüzden hata varsa affola
Tombe 1 Şub 2017 #682 GeorgeRMartin dedi ki: Evet güzel oynadın senin gibi takımıyla ilgilenen kullanıcılar devamlı katılsın isterim ben rakibin ne kadar iyiyse oyun o kadar zevkli oluyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkürler. Bende herkesin oynadığı oyunda kazanmak veya kaybetmek isterim. Öbür türlü oyundan nasıl zevk alalım
GeorgeRMartin dedi ki: Evet güzel oynadın senin gibi takımıyla ilgilenen kullanıcılar devamlı katılsın isterim ben rakibin ne kadar iyiyse oyun o kadar zevkli oluyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah teşekkürler. Bende herkesin oynadığı oyunda kazanmak veya kaybetmek isterim. Öbür türlü oyundan nasıl zevk alalım