Unknown
Kral yediğim en büyük fakelerden biri. :ı
Moderatör tarafında düzenlendi:
Animedeki gibi S sınıfı toplantısından önce.bu tatsumakiyle saıtama nasıl karşılaşıyor bilen anlatabilirmi ?
yok onu gördüm tr manga günceldeyimde hani dandik çizimler varmış ya onu okuyan arkadaş varmı acaba savaştılar ettilermi onu merak ettim bizim saitamayı adam yerine koymadıdaAnimedeki gibi S sınıfı toplantısından önce.
Çok Sağol.
En son yere gömmüştü de Saitama pek şeyapmıyoryok onu gördüm tr manga günceldeyimde hani dandik çizimler varmış ya onu okuyan arkadaş varmı acaba savaştılar ettilermi onu merak ettim bizim saitamayı adam yerine koymadıda
Saitama'yı zorlarsa bu kız zorlar ama onun bile çok uzun dayanacağını sanmıyorum. Adam evrende rakipsiz. :/yok onu gördüm tr manga günceldeyimde hani dandik çizimler varmış ya onu okuyan arkadaş varmı acaba savaştılar ettilermi onu merak ettim bizim saitamayı adam yerine koymadıda
1,2 ve saitama kahramanlar arasi farkli yerde.Mangada cok ilerlemedim 1.yi gormedim ama dedigin gibi bucur zorlar 1. belki boros gibi belki asagisi cikar.Saitama'yı zorlarsa bu kız zorlar ama onun bile çok uzun dayanacağını sanmıyorum. Adam evrende rakipsiz. :/
Orjinal manganin son bolumlerinebak. Kavga bile ediyorlar gibi. Daha cok saitama sadece kolundan tutuyor tornadoda boyuna saldiriyor.yok onu gördüm tr manga günceldeyimde hani dandik çizimler varmış ya onu okuyan arkadaş varmı acaba savaştılar ettilermi onu merak ettim bizim saitamayı adam yerine koymadıda