Kız arkadaşım dediğin arkasındaki ekranda. Adam otaku.Yeni bölüm gelmiş. Kralın bile kız arkadaşı varmış vay arkadaş. Bisikletçi yine dayak yemek için devriye gezecekmiş. Tatsumaki de biraz tsundarelik var gibi.
Kız arkadaşım dediğin arkasındaki ekranda. Adam otaku.Yeni bölüm gelmiş. Kralın bile kız arkadaşı varmış vay arkadaş. Bisikletçi yine dayak yemek için devriye gezecekmiş. Tatsumaki de biraz tsundarelik var gibi.
Dediğine o kadar inanmışım ki gerçeği görememişim, sazan gibi atlamışım. Ben buna niye sevimdim şimdi. Kendimi niye kralla kıyaslıyorum lan.Kız arkadaşım dediğin arkasındaki ekranda. Adam otaku.
Onda kendini gördüğün içindir.Dediğine o kadar inanmışım ki gerçeği görememişim, sazan gibi atlamışım. Ben buna niye sevimdim şimdi. Kendimi niye kralla kıyaslıyorum lan.
Ovv o sopayı yerlere nasıl vuruyor öyle ya, eli acır insanın Çocukken balyozla duvar kırmaya çalışmıştım. Demir saplı olanlar eli ne biçim acıtıyorhttp://manga.life/read-online/OnepunchMan/chapter-56.2/index-1/page-1
Yeni sayı 24 Aralık'ta.
Animesi 12 bölüm olacak.Mangasını okusam mı anime ne kadar devam eder bilgisi olan var mı ?
Animeden sonra başlıyayım o zaman.Animesi 12 bölüm olacak.