Saitama'yı zorlarsa bu kız zorlar ama onun bile çok uzun dayanacağını sanmıyorum. Adam evrende rakipsiz. :/
1,2 ve saitama kahramanlar arasi farkli yerde.Mangada cok ilerlemedim 1.yi gormedim ama dedigin gibi bucur zorlar 1. belki boros gibi belki asagisi cikar.
teşekkür ederim cevaplarınız için bence o bücürde hani borosun bi adamı vardıya telekinezi animede izledik ondan çok farklı bişey yapacağını sanmam kızın artist tavırları deli ediyor beni yaOrjinal manganin son bolumlerinebak. Kavga bile ediyorlar gibi. Daha cok saitama sadece kolundan tutuyor tornadoda boyuna saldiriyor.
Buyur.la izliyom gülüyom acayip hoşuma gitti
mangasını nerden okurum baştan link verir misiniz hacılar
Hayir.Orijinal hikayede Blast denen S sınıfı sıra 1 kahraman göründü mü?
O eleman kesin Genos'u tamir eden doktor çıkacak, çok fena hissediyorum bunu. :SHayir.
Bence saitama dernek baskaninin torununu kurtardiginda 1. Sira oldu o zaman saci oldugu icin fark edemedilerO eleman kesin Genos'u tamir eden doktor çıkacak, çok fena hissediyorum bunu. :S
Öyle bir şey çıkarsa çok güzel olur.Bence saitama dernek baskaninin torununu kurtardiginda 1. Sira oldu o zaman saci oldugu icin fark edemediler