Luffynin memleketi.Beklendiği gibi 17 Haziranda yapılacak Tudum etkinliğinde One Piece de yer alacak. Dizinin 5 ana karakteri etkinliğe katılacak.
Daha önce tudum etkinliği izlemedim. Yeni dizilerin teaser sunumları yapılıyorsa One Piece için de gelebilir.
Şu dizinin castından sorumlu insanlar hakkı olan paraları alıyorlardır umarım
Kadın genç ve gayet genç duruyor zaten dostum. Liseliye benzemesine gerek yok illa Nami de liseliye benzemiyor zatenNami'yi genç biri oynasaydı bari, Emily Rudd şimdiden teyze gibi duruyor.
Netflix'in Fear Street dizisinde oynamıştı. Kendisini izlemek isteyenler oradan bakabilir. Tırt bir yapım.Kadın genç ve gayet genç duruyor zaten dostum. Liseliye benzemesine gerek yok illa Nami de liseliye benzemiyor zaten
Bu ne la bilerek çirkinleştirmişler resmen kadını bugüne kadar paylaşılan fotoların tamamında bundan daha canlı ve güzel duruyor. Rol icabı ayar çekmişlerdir diziyi izlemedimNetflix'in Fear Street dizisinde oynamıştı. Kendisini izlemek isteyenler oradan bakabilir. Tırt bir yapım.
Sanırım 80'lerde muhafazakar bir abla rolündeydi. Ondan olabilir.Bu ne la bilerek çirkinleştirmişler resmen kadını bugüne kadar paylaşılan fotoların tamamında bundan daha canlı ve güzel duruyor. Rol icabı ayar çekmişlerdir diziyi izlemedim