Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Live-Action TV Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dizi 2023 de yayınlanacak ama hala bırak fragmanı 10 saniyelik bir treaser bile yok.Tamam anladık kutsal bir varlık gibi saklıyorsunuz setten sızan tek tük görüntü haricinde birşey yok.Gizem üzerinden yürüyüp ilgiyi canlı tutmaya çalışıyorlar çünkü serinin yarıtıcısı Oda efendi sülietçi başıdır sever gizemi.Ama artık haziran ortası fragman olmasa da karakterin görüntüsü birkaç repliği falan verilebilir.Diziyle ilgili en elle tutulur olay yeni oldu tam kadro ilk kez resim paylaştılar o da selfie gibi birşey karakter olarak değil oyuncu ekibi olarak.Zoro yu canlandıran mackenyu ussop karakterini canlandıran arkadaşı resmin arka kısmında olan bir çöp kutusu üzerine etiketlemiş :D Sırf bu hareketten sonra live action da Zoro fanı olabilirim.
 
Bu ne la bilerek çirkinleştirmişler resmen kadını bugüne kadar paylaşılan fotoların tamamında bundan daha canlı ve güzel duruyor. Rol icabı ayar çekmişlerdir diziyi izlemedim
Sanırım 80'lerde muhafazakar bir abla rolündeydi. Ondan olabilir.

Oyunculuğuna bakmak için izlemiştim ama fazla rolü yoktu. Umarım Nami için iyi hazırlanmıştır. Showrunner'ın kankası. Ama kesinleşmeden önce de fanlar eski resimlerinden dolayı istiyordu. Diğerleri de çok ufak değil bu yüzden yaşlar uygun.

Araların da en kötü seçim Nami olabilir. Diğerlerinin karakterleri de cuk oturuyor.

--

Bakalım, umarım c.tesi gecesi bir teaser görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık