helmeppo cuk oturmuş.
Aynen ben de bu görüşteyim ilk aklıma Black Sails gelmişti.Onun kadar olmasada oturaklı bir ilerleyiş iyi olurdu.Meyve güçlerini günümüz teknolojisiyle çok sırıtmadan karikatürize etmeden yansıtılırlar zaten ama diğer fantastik unsurları törpüleyebilirler.Karakterlerin boyutlarını mangadaki gibi birebir yansıtmayabilirler çünkü boyut meselesi seride çok orantısız bunu serideki gibi diziye yansıtmaya çalışırlarsa iş çığrından çıkabilir.Mesela dizide karşılaşmamız için uzun zaman gerek ama ilerde Kaido ile Luffy karşılaşınca aralarındaki boy farkı mangadaki gibi olmayabilir Luffy cılız bir tip zaten Kaido'yu 2 metrelik iri kıyım birisi oynayabilir(Game of thrones taki Dağ karakterini oynayan eleman gibi).Fantastik unsurları çıkarıp Black Sails gibi yapsalar ne ilginç olurdu.
Kaidoya gelene kadar çekerler mi ya? Bence East Blue yapsalar tadımlık yeterli.Aynen ben de bu görüşteyim ilk aklıma Black Sails gelmişti.Onun kadar olmasada oturaklı bir ilerleyiş iyi olurdu.Meyve güçlerini günümüz teknolojisiyle çok sırıtmadan karikatürize etmeden yansıtılırlar zaten ama diğer fantastik unsurları törpüleyebilirler.Karakterlerin boyutlarını mangadaki gibi birebir yansıtmayabilirler çünkü boyut meselesi seride çok orantısız bunu serideki gibi diziye yansıtmaya çalışırlarsa iş çığrından çıkabilir.Mesela dizide karşılaşmamız için uzun zaman gerek ama ilerde Kaido ile Luffy karşılaşınca aralarındaki boy farkı mangadaki gibi olmayabilir Luffy cılız bir tip zaten Kaido'yu 2 metrelik iri kıyım birisi oynayabilir(Game of thrones taki Dağ karakterini oynayan eleman gibi).
Netflix cidden şaşırttı beni. Baya iyi seçimler olmuş. Gemiyi görmüştüm o da birebir yapıyorlardı. Beklentileri aşacak gibi. Senaryo zaten hazır ellemeden aktarırlarsa sağlam iş çıkarırlar...
Aynen ben de bu görüşteyim ilk aklıma Black Sails gelmişti.Onun kadar olmasada oturaklı bir ilerleyiş iyi olurdu.Meyve güçlerini günümüz teknolojisiyle çok sırıtmadan karikatürize etmeden yansıtılırlar zaten ama diğer fantastik unsurları törpüleyebilirler.Karakterlerin boyutlarını mangadaki gibi birebir yansıtmayabilirler çünkü boyut meselesi seride çok orantısız bunu serideki gibi diziye yansıtmaya çalışırlarsa iş çığrından çıkabilir.Mesela dizide karşılaşmamız için uzun zaman gerek ama ilerde Kaido ile Luffy karşılaşınca aralarındaki boy farkı mangadaki gibi olmayabilir Luffy cılız bir tip zaten Kaido'yu 2 metrelik iri kıyım birisi oynayabilir(Game of thrones taki Dağ karakterini oynayan eleman gibi).
Uwww Koby'e düştümBu oyuncular kesinleşmiş. Netflix paylaymış.
O da var bu dizi senelerce sürmeliki Kaido'ya ulaşsın ilk sezon başlayınca ikinci sezon onayıda alır büyük ihtimalle belkide almıştır bile ama dizi serinin günceline ulaşması için senelerce devam etmeli.Şu ilk sezon bir başlasın belli eder kendini zaten muadili live actionlar gibi olursa çok uzun soluklu olmaz ama bir mucize olurda Netflix turnayı gözünden vurursa proje beklentileri aşarsa kazanan izleyici olur yeni bir başyapıt ortaya çıkar ellerinde o malzeme var.Kaidoya gelene kadar çekerler mi ya? Bence East Blue yapsalar tadımlık yeterli.