Koby çirkin biseydi ilk hali. Bebek surat birini seçmişler ondan şaşırdım.Coby ilk gözükecek oyuncu bile olabilir olum nasıl ne alaka? Gerçi Coby bu tiple bırak amiral olmayı iç anadoludaki herhangi bir kahveden bile sağ çıkamaz.
Koby çirkin biseydi ilk hali. Bebek surat birini seçmişler ondan şaşırdım.Coby ilk gözükecek oyuncu bile olabilir olum nasıl ne alaka? Gerçi Coby bu tiple bırak amiral olmayı iç anadoludaki herhangi bir kahveden bile sağ çıkamaz.
Garp ve Buggy baya iyi bence. Arlongdan yola çıkarak, bütün balıkadamları siyahi yapacaklar sanırım.Bu oyuncular kesinleşmiş. Netflix paylaymış.
Garp sanırım 300 Spartalı filmindeki dayılardan biri. Izleyeli çok oldu, hangisi hangi karakter hatırlayamadım.Koby ne alaka? Zaman atlaması sonrasını mı düşünmüsler? Garp biraz daha iri kıyım biri olabilirdi ama bu reis de biraz makyajla halledilebilir.
Makyajla şişmanlatırlar da tip gerçekten aşırı bebeksurat kıvamında.Koby çirkin biseydi ilk hali. Bebek surat birini seçmişler ondan şaşırdım.
Leonidas'in sağ kolu. Ama irilikten ziyade fit bir dayı. Garp ise fit değil iri yarı oduncu bi abi.Garp sanırım 300 Spartalı filmindeki dayılardan biri. Izleyeli çok oldu, hangisi hangi karakter hatırlayamadım.
Öyle olması lazım değil mi zaten ilk hali?Coby ilk gözükecek oyuncu bile olabilir olum nasıl ne alaka? Gerçi Coby bu tiple bırak amiral olmayı iç anadoludaki herhangi bir kahveden bile sağ çıkamaz.
Bence Garp çok iyi olmuş ya. Bayağı karizma var adamda. Ben bayağı beğendim şahsen.Koby ne alaka? Zaman atlaması sonrasını mı düşünmüsler? Garp biraz daha iri kıyım biri olabilirdi ama bu reis de biraz makyajla halledilebilir.
Yani evet Oda fizik kurallarıyla oyuncak gibi oynar. Ama dizide bu sakil durabilir. Bu yüzden zaten tek olayı fiziksel güç olan birisini fit olarak göstermeleri daha iyi bence.Leonidas'in sağ kolu. Ama irilikten ziyade fit bir dayı. Garp ise fit değil iri yarı oduncu bi abi.
Sıkıntı zaten fazla temiz yüzlü yakışıklı olması. Feminen yüzlü mankenler gibi bir şey tuvalet temizleyip antrenman yaparken hayal edemezsin bunu hani.Öyle olması lazım değil mi zaten ilk hali?
Bana da tam tersi o ezik çocuk için biraz fazla havalı geldi oyuncu.
Hala bire bir yapmayacaklar kafasında mısin. Kostum ve gemileri gormedin sanirimYani evet Oda fizik kurallarıyla oyuncak gibi oynar. Ama dizide bu sakil durabilir. Bu yüzden zaten tek olayı fiziksel güç olan birisini fit olarak göstermeleri daha iyi bence.