CW yapımı DC dizileri gibi olacaktır.
Yaşına bakayım dedim. 40 falan bekliyordum da öah. 58 doğumlu lan kadın.Jamie Lee Curtis, Robin'i oynamak istermiş ama yaşı geçti maalesef. Güzel bir Dr. Kureha olabilir ama.
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/pz6xt0
Zeff ve Roger'a ayrıca bakmıştım ancak diğerlerini incelemeye anca fırsatım oldu. Bellemere'ye inşallah bol bol filler sahne yazarlar. Mihawk fena durmuyor. Adamda tam yalnız kurt tipi var. Daniel Lasker daha çok Helmeppo'ya uyuyor gibi. Aİden Scoot ve Dark Noah'ı bulamadım. SHelby Conrad'ın hesabı gizli ve çok ortalıkta dolaşan fotoğrafı yok sanırım.Zeff ve Roger için yazılan aktörler Op Netflix hesabını takip etmeye başlamışlar. Bu listeyi de biri yazmış kafasına göre.
Gençlik yıllarında epey bir korku filminde oynamışlığı var. Hollywood'un ünlü çığlık kraliçelerindendir.Yaşına bakayım dedim. 40 falan bekliyordum da öah. 58 doğumlu lan kadın.
Abi bilmiyorum yani. Zamanında ilk X-men filminde Jane Grey'i oynayan abla yeniden çekimlerde tekrar oynamak istediğini, Hugh Jackman'ın halen Wolverine oynadığını ama kendisinin yaşlandığı gerekçesiyle izin verilmemesinin cinsiyetçilik olduğunu söylemişti. Benzeri bir durum burada da vardır diye düşünerek geldim ki Jane Grey'i oynayan abla hala gideri olan birisi. Ama buradaki durum yuh yani. Christian Bale de Home Alone'un yeniden çekiminde oynasın madem başrol olarak ajxkldxldşGençlik yıllarında epey bir korku filminde oynamışlığı var. Hollywood'un ünlü çığlık kraliçelerindendir.