Bu ne bilader. Sanki Yakuzadan bir grup kirli iş için geçici olarak kılık değiştirmiş, şartlar gereği de hasırşapka cosplayleri gibi giyinmişler.Şu resimdeki Luffy ve Nami için neleri vermezdim...
Bu ne bilader. Sanki Yakuzadan bir grup kirli iş için geçici olarak kılık değiştirmiş, şartlar gereği de hasırşapka cosplayleri gibi giyinmişler.Şu resimdeki Luffy ve Nami için neleri vermezdim...
Ben hiçbirine 3 saniyeden fazla bakamıyorum. Zevkler ve renkler tabiiNami ve Luffy için diyorum zaten. Diğerleri zaten kötü.
Nami ve Luffy de iyi değil bence. Hadi karikatürize bir dizide olamayacak şekilde giyinmelerini geçtim tip olarak da öyle çok uymuyorlar. Luffy resmine 1 dk bakınca kafamın içinde "uyuşturucı parası nerede Gutts?" sesleri duyuluyorNami ve Luffy için diyorum zaten. Diğerleri zaten kötü.
Buradaki Luffy aşırı ciddi.Bu yüzden uyacağını sanmam.Şu resimdeki Luffy ve Nami için neleri vermezdim...
Ben nelerimi verirdim? Hiçbir şeyimi. Böyle Luffy düşman başına bu ne la? :SŞu resimdeki Luffy ve Nami için neleri vermezdim...
Sen versen ne olacak ? Alacak birini mi bulacaksın sankiBen nelerimi verirdim? Hiçbir şeyimi. Böyle Luffy düşman başına bu ne la? :S
Cümle alem sıraya girerdi, en heveslileri olan sen hariç tabi. Kaybolmalardan kaybolma beğenirdin. ?Sen versen ne olacak ? Alacak birini mi bulacaksın sanki
Rezalet ötesi. Sabaody arcındaki çakma hasır şapka korsanlarına benziyorlarŞu resimdeki Luffy ve Nami için neleri vermezdim...
Nami güzel gene ama alspdldpdlRezalet ötesi. Sabaody arcındaki çakma hasır şapka korsanlarına benziyorlar
Seriyi tersten işleyecekler desene. Şu sahneler gelsin hele bi