Mihawk’ı oynayacak kişiyi merak ediyorum.
Her parlak çocuk Sanji cosplayi oluyor zaten.Yüzü, mimikleri falan andırmıyor değil ama, Sanji ince yapılı bu çok kalın kaçıyor.Tekrar yazıyorum. Sanji anlamsız derece seksi olmuş. Bu eleman bu suratla Sanji oynarsa saçma olacak.
Mihawk, Croco, Dof ve Amiraller çok önemli. Bunların karizmasını doğru şekilde aktaramazlarsa izlenmez. :/ Luffy' den de daha önemli.Mihawk’ı oynayacak kişiyi merak ediyorum.
Doflamingo'nun alın damarı ses efektini ekleyecekler mi merak ediyorum.Usopp'u oynayanla Luffy'yi oynayanın gözleri ve kaşları yer değiştirilirse tam oturuyor aslında. CGI miğciğay hallederler artık.
Mihawk, Croco, Dof ve Amiraller çok önemli. Bunların karizmasını doğru şekilde aktaramazlarsa izlenmez. :/ Luffy' den de daha önemli.
Dof'un pembe paltosunu nasıl yapacaklar acaba Onun dışında Dof'un kıyafetler genelde çok iyi oluyor.Tam bir moda ikonuUsopp'u oynayanla Luffy'yi oynayanın gözleri ve kaşları yer değiştirilirse tam oturuyor aslında. CGI miğciğay hallederler artık.
Mihawk, Croco, Dof ve Amiraller çok önemli. Bunların karizmasını doğru şekilde aktaramazlarsa izlenmez. :/ Luffy' den de daha önemli.
DD Lewis oynayacaksa kabul edebilirim öteki türlü o rolün altından kalkacak canlı yok xDMihawk’ı oynayacak kişiyi merak ediyorum.
Crocodile'ı oynayan iyi oynasın rekor kırar sen daha "Sables" de. Dof'u benim mahallede ki teyze bile oynar ama Crocodile oynamak kolay mı?İyi de bu dizi sonsuza kadar gidecek o zaman Doffy e gelmesine çok var. Arka Sokaklar kadar çekmeleri gerekiyor sanırım xd
edit: ikinci ya da üçüncü sezon Croco çekebilirler bak @Sir Crocodile da diziden sables gif i atar xd